FOTKA ISPLIVALA JAVNO, ZNA LI SLOBODA ZA OVO?! Vojin Ćetković uslikan sa PLAVOM MAČKOM, ona mu je mezimica! (FOTO)
Vojin Ćetković, Foto: printscreen

kakav šok

FOTKA ISPLIVALA JAVNO, ZNA LI SLOBODA ZA OVO?! Vojin Ćetković uslikan sa PLAVOM MAČKOM, ona mu je mezimica! (FOTO)

Glumac je skroz raspametio fanove

Objavljeno: 17:50h

Popularan glumac koga je javnost zavolela još krajem prošlog veka kao Branda Gagića u seriji Porodično blago,Vojin Ćetković u srećnom braku je sa koleginicom Slobodom, s kojom ima dvoje dece.

Sve češća tema medija poslednjih nekoliko meseci su problemi u braku Slobode Mićalović i Vojina Ćetkovića. Bračni par sklon je trzavicama, a o koliko su one ozbiljne i štete li njihovom odnosu otkrila je glumica.

- Mislim da nikome nije jednostavno da održi brak i tu je potrebno da ozbiljno ulažete jedno u drugo, mnogo tolerancije i razumevanja. Imam tu sreću da je Vojin stariji od mene deset godina i u odnosu na mene mnogo je mirniji i strpljiviji. On je taj koji često smiruje situaciju. Živiš sa cimerkom pa se posvađate, a kamoli u braku. - kaže pa dodaje:

1 / 9 Foto: Ana Paunković

Naš je stabilan, nimalo nije dosadan, blago je napet i uzbudljiv, a ja to volim i da je drugačije, bilo bi mi dosadno. Ako se dve osobe nađu, kada je brak sklopljen iz ljubavi i Bog vas pogleda da ste jedno za drugo, onda ide mnogo lakše. Danas nije lako opstati u ovom ludilu gde svi jurimo za najosnovnijom egzistencijom. Veoma je teško u sve to udenuti ljubav i ne biti umoran za sve te stvari, ali uz razumevanje supružnika postaje mnogo lakše - rekla je Sloboda.

Inače, glumac je jako vezan za kućne ljubimce.

Glumački par važi za nekog ko voli prirodu i životinje i često posećuju različite destinacije po našoj zemlji.

Gledajući Vojinov instagram profil zaključili smo da za kućnog ljubimca imaj psa Dimu. A sada izgleda da je porodica postala bogatija za još jednog člana.

Naime, Vojin je objavio sliku na svom Instagram profilu s plavom mačkom. Verujemo da je Dima dobio drugaricu i da će od sada zajedno ići u šetnju.

Bonus video:

03:12

VOJIN ĆETKOVIĆ O LAZI KOSTIĆU: Prirastao mi je za srce, ovo je možda i najdraža uloga

(Espreso / Gloria)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.