OVA GLUMICA JE PRVA LJUBAV ZDRAVKA ČOLIĆA! IZGLEDA FANTASTIČNO, Čola joj posvetio ČUVENE STIHOVE!
Zdravko Čolić, Foto: Dragana Udovičić

NISTE ZNALI

OVA GLUMICA JE PRVA LJUBAV ZDRAVKA ČOLIĆA! IZGLEDA FANTASTIČNO, Čola joj posvetio ČUVENE STIHOVE!

Samo jednom govorila o njihovoj romansi i evo kako je sve počelo

Objavljeno:

Pevač Zdravko Čolić već dugi niz godina uživa u braku sa Aleksandrom sa kojom ima dve ćerke, Unu i Laru, međutim, gotovo da niko ne zna da je jedna glumica bila njegova velika ljubav.

1 / 10 Foto: TV Pink printscreen

Čolina prva ljubav bila je Jasna Orneli Beri, poznata glumica. Početkom sedamdesetih u Sarajevu, gde su oboje živeli, došlo je do susreta između Čole i nje i odmah je planula ljubav. Kako se pričalo tada, ljubav im je bila iskrena i velika, a o tom periodu svedočila je i Jasna, ali tek 47 godina kasnije.

- Mi smo se upoznali jako mladi, davno. Odlazili smo na Skenderiju, u Dom mladih, koji je okupljao talente, i tu su bili ne samo muzičari već i glumci, slikari. Družili smo se i tu sam se ja prvi put zaljubila. Svi mi imamo prve ljubavi i uvek će imati jedan deo u mom srcu koji je samo rezervisan za njega. Pogotovo zato što sam imala jedno predivno iskustvo koje ću pamtiti čitav život - istakla je ova lepa glumica za jedan bosanski medij.

Kako je rekla, putevi su im se razdvojili, a prvi put posle rata sreli su se u Beogradu.

- Bio je to susret vrlo emotivan. Zdravko Čolić je osoba koja širi pozitivnu energiju. On ima ono nešto. Sada, posle toliko godina, uspeo je da zadrži to. On je dobar čovek. Ja sam kod njega volela taj njegov nerv, tu iskru u oku koja ne prestaje da zrači - rekal je tada Jasna i nastavila:

- To je i dalje ljubav koju ne možete pomilovati i držati za ruku. Zdravko će ostati uvek svačiji i ničiji. Pre svega je dobar čovek. Čola mi je posvetio pesmu „Noć mi te duguje“ - zaključila je ona.

Bonus video:

00:35

TATA, VOLIMO TE! Zdravko Čolić prišao ĆERKAMA na koncertu, a snimak raznežio region, one počele da VRIŠTE!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.