ZNAMO JE KAO "GRANDOVU" VODITELJKU! NESTALA SA ESTRADE PA SE UDALA ZA ITALIJANSKOG GROFA: Upoznali se preko FEJSA!
Lidija Skrinjik-Arćeri, Foto: RTV Pink printscreen

zanimljivo

ZNAMO JE KAO "GRANDOVU" VODITELJKU! NESTALA SA ESTRADE PA SE UDALA ZA ITALIJANSKOG GROFA: Upoznali se preko FEJSA!

Dugo je niste videli...

Objavljeno:

Voditeljku Lidiju Skrinjik pamtite kao po emisijama koje je vodila u okviru “Grand” produkcije kao što je “Grand parada”.

Lidija je bila zaštitno lice “Grandovih” emisija tokom pretprošle decenije ovog veka, a onda je posle izvesnog vremena odlučila da se povuče iz medija.

Lidija Skrinjik-Arćeri
foto: Printscreen

Lidija se u međuvremenu udala za italijanskog grofa kojeg je upoznala preko interneta i promenia ime u Gianluigi E Lidija Archier.

Ona je jednom ispričala kako joj se dogodila ljubav. Diplomirala je italijanski jezik i rešila da ga usavrši, te se posvetila internetu.

– U moje vreme nije bilo “Fejsbuka”, ali je istina da smo se upoznali putem “nove tehnologije”. Bio je to neki čet, ne znam više ni koji, a ja sam želela da sa nekim komuniciram na italijanskom. Od mnoštva tih ljudi, upoznala sam i mog sadašnjeg supruga. I tako je krenulo, on meni reč, ja njemu reč i eto, danas smo u braku – rekla je Lidija i nastavila:

1 / 4 Foto: Printscreen

– On ima sina iz prvog braka koji je sličnih godina kao i moja deca. Super se slažu, slatki su skroz. Upoznavanje je trajalo tri i po godine i rešili smo da se venčamo. Generalno, ni njemu ni meni to nije trebalo jer oboje imamo brak iza sebe, i taj papir kao papir ne znači mnogo, ali da bismo mogli da rešimo neku papirologiju odlučili smo se na taj korak.

Lidija Skrinjik-Arćeri
foto: Facebook printscreen

Voditeljka iz prvog braka ima dvoje dece, ćerku Dariju i sina Matiju. Sa sadašnjim suprugom živi u Italiji, a skroman stan zamenila je luksuznom vilom.

Bonus video:

00:17

BRENA PRODALA GRAND, PA OTPUTOVALA! Pevačica uživa u ČISTOM luksuzu, evo gde je sad otišla sa Bobom! (FOTO)

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.