Kako ću ja bez majke moje: Gastoz ne može da sakrije suze
Foto: Damir Dervišagić

tuga

Kako ću ja bez majke moje: Gastoz ne može da sakrije suze

On je prvim letom otišao u Francusku, čim je saznao da je Gordana preminula
Objavljeno: 20:50h

Rijaliti zvezda Nenad Marinković Gastoz u šoku je otkako su mu iz Pariza javili da mu je mama Gordana pronađena mrtva u stanu.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

On je prvim letom otišao u Francusku, a ne može da sakrije suze zbog gubitka majke, za koju je bio veoma vezan, pišen "Alo".

- Gastoz je u šoku, sve se desilo tako iznenada. On ne može da veruje da je ostao bez mame. Sada se bavi organizacijom sahrane i ostalim stvarima koje su potrebne. Baš mu je teško, uglavnom ćuti i ne progovara. Na telefon se javlja samo ako su neke bitne stvari. Samo ide i priča: "Kako ću ja bez majke moje?" Bio je veoma vezan za nju, što svi već znaju. Oni su bili nerazdvojni, zajedno su živeli u Parizu i imali su samo jedno drugo. Sve ga je stiglo sada - kaže Gastozov prijatelj.

- Nenad završava trenutno svu potrebnu papirologiju kako bi telo njegove mame bilo prebačeno u Srbiju. On želi da je sahrani u Svilajncu, odakle su oni. Naravno, to će se desiti ukoliko se svi papiri budu završili. Ne znam šta bih još mogao da vam kažem, svima je baš teško i ne mogu da veruju da Goce nema - dodaje Gastozov prijatelj.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.