DOM SAN SNOVA KAO I SAMA VLASNICA:Sanja Kužet odškrinula vrata svog PRIVATNOG KUTKA,deo sa RIBICAMA privlači pažnju
Foto: Damir Dervišagić

lepo i moderno!

DOM SAN SNOVA KAO I SAMA VLASNICA:Sanja Kužet odškrinula vrata svog PRIVATNOG KUTKA,deo sa RIBICAMA privlači pažnju

Sanja Kužet dom o kojem mnogi sanjaju sredila je po svojoj i meri emotivnog partnera

Objavljeno:

Sanja Kužet dom u kojem živi sa suprugom Nemanjom Živojinovićem i sinovima Andrijom i Strahinjom pažljivo je godinama opremala i može se reći da ga je malo pomalo dovela savršenstva. Sam pogled sa terase na koju se izlazi iz dnevnog boravka oduzima dah svakog pojedinca koji ima čast da ga atraktivna voditeljka ugosti.

1 / 9 Foto: Zorana Jevtić

Terasa je omiljen Sanjin kutak, stoga je s posebnom pažnjom za nju birala baštenski nameštaj, a zasadila je i cveće o kojem lično ona brine.

Dnevni boravak, odlično povezan sa trepezarijom i kuhinjom uredila je u svetlm tonovima, a osim kožnog bež nameštaja tu su i ugradne bele police.

Centralno mesto prostorije u kojoj Sanja okuplja porodicu i prijatelje zauzima veliki plazma televizor, kao i akvarijum sa raznovrsnim ribicama, što je bila želja njenih naslednika.

1 / 4 Foto: instagram/sanja_kuzet

Kuhinja je rađena po meri, a iako bi se po izvajanoj figuri voditeljke reklo da tamo mnogo ne zalazi, kutak je uređen baš po meri prave domaćice kakva je, verovali ili ne upravo Sanja.

Sanja Kužet dom u kojem provodi dosta vremena, naravno kada nije profesionalno angažovana, dekorisala je s puno ljubavi. Dosta je i novca uložila, a kako i ne bi kada se nekretnina nalazi u elitnom delu grada i ima prelep pogleda na krovove i reku.

Bonus video:

02:45

DOLAZE SVE MLAĐE I MLAĐE TAKMIČARKE, A JA SAM SVE STARIJA! Sanja Kužet zablistala na finalu ZG, a evo šta o svom izgledu!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.