PRAVA SKANDALČINA, DAVID DRAGOJEVIĆ USVAJA DETE? Biljana hitno REAGOVALA, sve se dešava van Srbije!
David Dragojević i Biljana Dragojević, Foto: Printscreen Zadruga

AU

PRAVA SKANDALČINA, DAVID DRAGOJEVIĆ USVAJA DETE? Biljana hitno REAGOVALA, sve se dešava van Srbije!

Izvor otkriva da fitnes trener već neko vreme planira da učini neko humano delo

Objavljeno:

Bivši zadrugar David Dragojević spada u red javnih ličnosti koje vole da letuju zimi. Fitnes trener odlučio je da tmurne i hladne dane u Srbiji zameni suncem na Zanzibaru.

Izvor blizak bivšem rijaliti igraču otkriva za jedan list da razlog njegovog putovanja nisu bili samo odmor, relaksacija i uživanje.

- David je drugu polovinu februara proveo na Zanzibaru u jednom od najpopularnijih rizorta. Nije žalio novac da pobegne od svih priča u vezi s njegovim bratom Dejanom i Dalilom, koji su učesnici Zadruge - počinje izvor, i dodaje:

Izvor otkriva da fitnes trener već neko vreme planira da učini neko humano delo, a da ništa ne bi prepustio slučaju, otišao je na lice mesta da se detaljno raspita može li da uradi to što je naumio.

- David već neko vreme želi da usvoji dete iz neke nerazvijene zemlje i dovede ga u Srbiju u nameri da mu obezbedi bolji život i izvesniju budućnost. Na Zanzibar je otišao da se upozna sa situacijom u toj zemlji i vidi da li može da usvoji jednog dečaka - otkriva izvor, i dodaje:

1 / 7 Foto: Printscreen Zadruga

- On se i pre puta raspitivao o socijalnoj situaciji i pravilima usvajanja. David takođe dobro zna da uslovi odrastanja mališana u tom delu sveta nimalo nisu sjajni i smatra da nekome može da pomogne. Ipak, tek kada se detaljno raspitao o svemu, shvatio je da on može da usvoji dete, ali da po tamošnjim zakonima ne bi mogao i da ga sa sobom povede u Srbiju. Bio je razočaran i tužan jer je time osujećen njegov humani plan. Vratio se sa Zanzibara pun utisaka, ali želja da usvoji dete nije ga napustila, pa će to uraditi ovde - završava izvor za jedan list.

David je među mnoštvom svojih slika sa prelepih plaža, nekoliko puta objavio i fotografije sa tamošnjom decom, koje su "ukrale" srca svih njegovih fanova. Na jednoj se oglasila i njegova majka Biljana, koja je poručila da je maleni dečak "sladak".

Bonus video:

00:14

KORAĆEVA I DAVID PONOVO OČI U OČI! Nakon raskida PRVI PUT sedeli za istim stolom, a evo šta je Dragojević radio!

(Espreso / Rijaliti plus)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.