NEKAD MEGA POPULARAN, A ONDA SE POVUKAO SA ESTRADE: Da li znate ko je osoba sa FOTKE?
Foto: Printscreen/Bar

opa

NEKAD MEGA POPULARAN, A ONDA SE POVUKAO SA ESTRADE: Da li znate ko je osoba sa FOTKE?

Vladimir Ilić Ila se osvrnuo i na svoje medijsko pojavljivanje

Objavljeno:

Gosti današnjeg Pulsa Bar bili su poznati muzičar Vladimir Ilić poznatiji kao Ila i novinarka Katarina Bojović sa Mondo portala.

Ila se posle dugo vremena pojavio u javnosti, dok je njegov nekadašnji prijatelj iz grupe ŠAILA, Nenad Aleksić Ša više u medijima i javnom životu.

- Malo sam se vozio po gradu, pa sam svratio do vas - u šali je rekao Ila.

Vladimir Ilić Ila se osvrnuo i na svoje medijsko pojavljivanje.

- Da ne budem kontradiktoran, mene ima više nego ikada., samo što me nema u nekoj široj javnosti. Negde sam bio blokiran, negde zabranjen, negde nisam ja hteo da ide. Bavim se nekim drugim stvarima, ali sam muzici ostao veran - rekao je Ila.

1 / 1 Foto: youtubescreen

Vladimir Ilić Ila rođen je 1977. godine u Beogradu. Završio je Trgovačku školu „Beograd”, a pored muzike bavi se i video produkcijom. Muzikom je profesionalno počeo da se bavi 1994. godine. Godine 2009. osnovao je izdavačku kuću Fu rekords. Ilin otac bio je Milovan Ilić Minimaks, jugoslovensko-srpski radio i TV novinar.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

53:16

20220302-BAR-PREGLED-DANA

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.