DEJAN DRAGOJEVIĆ JE IZGUBIO 20.000 EVRA: Odobio je zahtev produkcije, nudili su mu da OVO radi sa Dalilom!
Foto: Printscreen Zadruga

kakav obrt

DEJAN DRAGOJEVIĆ JE IZGUBIO 20.000 EVRA: Odobio je zahtev produkcije, nudili su mu da OVO radi sa Dalilom!

Dejan je odbio tajni zadatak i izgubio novac

Objavljeno:

Dalila Dragojević, Filip Car i Dejan Dragojević dobili su, kako pišu mediji, ponudu da im se isplati bonus od po 20.000 evra od produkcije "Zadruge" da naprave novi ljubavni zaplet u šouu, ali od toga zasad nema ništa.

Kako piše jedan portal, Dejan Dragojević je to odbio, dok su Dalila i Car prihvatili ponuđenu svotu i bili su spremni da nastave da glume pred kamerama da se svakodnevno svađaju i mire.

- Od početka šoua jasno je da se sve vrti oko Dalile i Dejana, odnosno da je njihov odnos najzanimljiviji publici. Zato je produkcija stalno potencirala i vrtela priču oko njih, a poznato je da je Dalila dobijala pozamašne svote novca u znak zahvalnosti za podizanje rejtinga. - priča navodni izvor pa nastavlja:

1 / 11 Foto: PRINTSCREEN/PREMIJERA

Nova ideja producenata jeste to da se inscenira pomirenje Dalile i Dejana, odnosno da se njih dvoje pretvaraju kako su ponovo u ljubavi i da su jedno drugom sve oprostili, a na kraju je planirano i fiktivno venčanje pred kamerama. Za to su im ponudili po 20.000 evra. Dalila je prihvatila, ali Dejan je rekao da neće da učestvuje u tome - tvrdi izvor lista i dodaje:

- I Filipu je takođe ponuđeno dvadeset hiljada evra da nastavi priču s Dalilom. Dakle, on sad treba da pravi ljubomorne scene i da proganja Dalilu, koja hoće da se pomiri s Dejanom. Takav je plan. Naravno, i Caru se dopalo to da dobije pare za zadatak, ali Dejanovo nećkanje sad sve koči. Svakako, rasplet će se brzo znati, pa ako vidite da su Dragojević i Dalila sve prisniji i da se opet "vole", znajte o čemu se radi.

1 / 6 Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

Bonus video:

00:06

PROGNOZIRALI IM KRAH LJUBAVI, A ONI NIKAD JAČI: Dalila i Dejan Dragojević ovako se vole i kad je TEŠKO!

(Espreso / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.