RAZOTKRIVENO PRAVO LICE FILIPA CARA: Čitava nacija u ŠOKU, da li je moguće OVO?!
Foto: Printscreen Premijera

ISKREN

RAZOTKRIVENO PRAVO LICE FILIPA CARA: Čitava nacija u ŠOKU, da li je moguće OVO?!

Nisam ni školu završio, završio sam samo 8 razreda osnovne. Falilo mi je strogoće, nisam imao to sa očeve strane, ja sam mom ocu peto dete, pre mene je imao 4 devojčice.

Objavljeno: 16:45h

Rijaliti učesnik Filip Car otvorio je dušu pred kamerama i osvrnuo se na svoj životni put i učešće u rijalitiju.

- U Zadruzi sam dve godine, nisam bio kući dugo. Vrati me pesma u moj kraj, zavičaj, pored moje majke. Nisam mislio da ćemo ovako početi, vezan sam za majku, sestru, oca. Nisam ih video 17 meseci. Ovde sam došao s jednim ciljem, da mi život krene drugim tokom. Da ne žive toliko stresno, da ne proživljavaju stvari sa mnom koje su bile u mojoj mladosti. Moje ponašanje iz lošeg oscilira u dobro. Da nisam dolazio, da nisam bio javnosti, rijalitija, voleo bih da usmerim svoj život ka pravcu koji su oni hteli - govorio je Filip u Premijera Vikend Specijalu.

Filip Car
foto: Printscreen Premijera

- Oca sam video. Majku i sestru nisam. Kada sam izašao iz Zadruge, nisam mogao da pređem granicu. Sestra je bila na porodiljskom, sina je dobila, majka je radila, tamo je sezona bila tad. Trebalo je da dođe, ali sam ušao u Zadrugu 5. Morao sam da uđem od prvog dana. Ne mogu da se vratim kući zbog nekih sudskih procesa, i da sam krenuo ne bi stigao dalje od granice. Majka je bila ljuta na mene, na ponašanje, na ljubavne odnose. Sve se brzo izdogađalo, sve je bilo brzo. Bio sam željan svega kad sam izašao iz Zadruge 4. Najteže mi je što nisam video sestrinog sina. Sama pomisao da 10 meseci težiš da vidiš kuću, dom, porodicu, prijatelju. Majka mi je govorila da dođem šta god bilo, ja sam bio u uverenju da će me zatvoriti, zbog sudskih procesa, da ću biti zatvoren opet, da ne mogu ni da zarađujem. Međutim, oslobođen sam sad. S ocem imam prijateljski odnos, kad su majka i sestra u pitanju tu sam emotivniji - pričao je Car.

- Detinjstvo je bilo divno i burno. Ne znam kako bih rekao. Mislim da sam premlad upustio u neke stvari, premlad sam na ulici. Bio sam buntovnik, bez razloga, imao sam svu pažnju roditelja. Nisam ni školu završio, završio sam samo 8 razreda osnovne. Falilo mi je strogoće, nisam imao to sa očeve strane, ja sam mom ocu peto dete, pre mene je imao 4 devojčice. On je od njih očekivao više. Dobio me je kasno, nije me nikad udario, nikad mi nije branio. Bilo je kao da sam sin jedinac. Falio mi je autoritet - otkrio je Car.

1 / 5 Foto: Printscreen Premijera

Bonus video:

06:11

DALILIN OTAC HUSO MUJIĆ OGORČEN: Ako se razvede zbog ljubavnika mrtva je za mene! ZAVILA ME U CRNO

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.