VRATILA SE DA IM POMRSI KONCE: Nakon DISKVALIFIKACIJE, Maja Kovačević ponovo u Baru! (VIDEO)
Maja Kovačević, Foto: KURIR TELEVIZIJA

kurir tv

VRATILA SE DA IM POMRSI KONCE: Nakon DISKVALIFIKACIJE, Maja Kovačević ponovo u Baru! (VIDEO)

Maja Kovačević ponovo je u rijalitiju Bar, spremna da razoruža sve.

Objavljeno:

Maja Kovačević, žena za kojom su mnogi takmičari ali i gledaoci kukali kada je diskvalifikovana, vratila se u rijaliti "Bar".

maja kovačevič
foto: KURIR TELEVIZIJA

Njenom ulasku se niko nije nadao, pa kada je zazvonila na vrata stana, mnogi su ostali u šoku. Ona je od samog starta bila oštra i neke ljude je postavila na mesto.

"Šta je miševi, šta ste se usrali. Mrtva sam umorna, niti se meni gledate vi, niti se vama gledam ja pa me pustite", rekla je čim je ušla u stan, a onda se okrenula prema Dejani:

"Ti mi se ne obraćaj, da mi se nisi obratila ni sa jednom rečju osim u poslu", rekla je Maja očigledno ljuta na cimerku.

Maja i Sofija Una ponovo su u rijalitiju, a kako je dobro poznato, dok su bile napolju pravile su klanove kako bi se osvetile Kseniji Kranjec koju ni jedna nije volela. Međutim, kako se Una Sofija prva vratila u Bar, Maja je očigledno pratila njeno ponašanje i zamerila joj to što je nedavno prišla Kseniji kao da želi da izglade odnose.

1 / 6 Foto: Kurir Televizija

Ona je pri susretu sa Sofijom Unom bila vrlo oštra.

"Reci mi da li si ti Sofija ili Una", započela je Maja koja očigledno zna misicine tajne i razoružaće je potpuno.

Šta joj je još rekla i koga je još Maja "naribala" u startu, gledajte večeras od 22.45 na Kurir televiziji.

Dođite u Bar, upoznajte se s takmičarima i uživajte u atmosferi u Vlajkovićevoj 8!

Rijaliti Bar
foto: Kurir TV

Zapratite BAR rijaliti na društvenim mrežama Instagram, Facebook i YouTube.

BAR je pravi rijaliti, jer je zasnovan na baru koji stvarno postoji, sa stvarnim učesnicima, sa stvarnim gostima. Učesnici BAR rijalitija će morati da rade i da od zaređenog i žive - da plate komunalije, stan, i da kupe hranu. Osim njihove borbe za 30.000 evra, takmičari će morati da postave Bar na noge, jer je to potpuno novo mesto u centru grada, u Vlajkovićevoj 8. Njih 15 imaju zadatak da razrade posao, da privuku goste, animiraju ih svojim nastupom i svojim pićima, kao i da od BARa naprave najpoznatiji i najposećeniji kafić u gradu.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

09:58

EMOTIVINI OPROŠTAJ OD VASIĆA: Barovci spremili VELIKO IZNENAĐENJE i poklone za čuveni par, evo kako su RADA I RADE reagovali!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.