PROSTAČKI I ODVRATNO: Tara NASRNULA na obezbeđenje, lomila sve pred sobom i urlikala na sav glas!
Foto: Printscreen

šok

PROSTAČKI I ODVRATNO: Tara NASRNULA na obezbeđenje, lomila sve pred sobom i urlikala na sav glas!

Nastavila je da divlja po imanju, a onda se zaletela u staklo i celo ga razbila

Objavljeno:

Nenad Aleksić Ša i Tara Simov su na sinoćnjoj žurki ponovo imali niz svađa, ali i fizičkih okršaja. Situacija je eskalirala kada ju je reper polio pivom, jer je stajala pored njega a gledala u Mateju Matijevića.

Ovaj njegov postupak je izveo Taru iz takta, pa je satima kasnije pokušavala da dođe do njega i izudara ga, ali ju je obezbeđenje sve vreme sprečavalou tome. Ipak, Simova nikako nije želela da odustane, pa se sve vreme opirala, a u jednom trenutku je počela da bije i momke iz obezbeđenja, koji samo rade svoj posao.

Na snimcima se jasno može čuti kako su joj bezbroj puta rekli da se smiri i ne pravi probleme, te da zbog nje, njih petorica moraju sve vreme da budu tu i nadziru, ali Taru nije bilo briga. Nastavila je da divlja po imanju, a onda se zaletela u staklo i celo ga razbila.

1 / 6 Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

Stefan Karić i Miki Đuričić su sve vreme bili prisutni, pokušavajući da je urazume, a u jednom momentu je Tara kroz suze izgovorila da su joj "ruke krvave i utrnule do laktova".

Nakon toga, činilo se da su uspeli da je smire, pa se Simova vratila na žurku, međutim, ubrzo je ponovo podivljala i razbila ogledalo u kazinu.

Bonus video:

05:06

DŽIDŽA? PA, TO JE NEKI RANG KEBINE ĆERKE... Aleksandra Stojković u rubrici ESPRESO TVITER!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.