SAOPŠTENJE IZ ZADRUGE ŠOKIRALO UČESNIKE: Milan Milošević je preneo VOĐI nešto što niko nije očekivao!
Foto: Printscreen/youtube

VIDEO

SAOPŠTENJE IZ ZADRUGE ŠOKIRALO UČESNIKE: Milan Milošević je preneo VOĐI nešto što niko nije očekivao!

Svi su bili zbunjeni, a onda im je Veliki šef pustio pesmu nekadašnjeg zadrugara, a sada voditelja RED televizije

Objavljeno:

Nenad Aleksić Ša je ovonedeljni vođa, a sinoć nakon emisije Pretres nedelje, voditelj je saopštio da ima iznenađenje za njega.

- Samo ću da vam otkrijem da je u čast našeg vođe snimljena pesma - rekao je Milan Milošević.

Svi su bili zbunjeni, a onda im je Veliki šef pustio pesmu nekadašnjeg zadrugara, a sada voditelja RED televizije, Stefana Miloševića Pande, pod hit nazivom "To se ne radi".

Zadrugari su bili oduševljen, pozdravljali su Pandu i aplaudirali mu, a ni sam Ša nije krio oduševljenje pesmom kojoj je poslužio kao inspiracija.

Odnos Vladimira Tomovića i Ivane Aleksić, bivše supruge repera Nenada Aleksića Ša, već mesecima privlači pažnju javnosti, a osim ljubavne veze, bivši zadrugar krije da je svoju devojku nedavno verio pod Manastirom Ostrog.

1 / 6 Foto: Printscreen Zadruga

Iako nikada nisu potvrdili ni demantovali da su otpočeli romansu, par više od pola godine ima ljubavni odnos bez trzavica, pa se Vladimir nije mnogo premišljao o odluci da vezu podigne na viši nivo, tvrdi izvor za Rijaliti plus.

- Vlada i Ivana su ubrzo posle upoznavanja shvatili da im se desila ljubav na prvi pogled i da ne žele da se bore protiv osećanja. Uplovili su u vezu, ali su se dogovorili da je drže u strogoj tajnosti kako bi sačuvali svoju ljubav. Bilo nam je jasno da su ludi jedno za drugim još kada je Ivana drugi put došla u Bar, pa se niko nije iznenadio kada je posle pola godine veze rekao da će se veriti - priča izvor i otkriva da je Tomović veridbu organizovao u jednom danu, a za lokaciju izabrao manastir koji za njega predstavlja najveću svetinju.

Bonus video:

04:03

ESPRESO PONOVO U BARU: Ekskluzivno sa DAVOROM o TAJNOM PLANU, bićete ŠOKIRANI!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.