OD SMEHA DO SUZA! Nominacije su protekle emotivno a ko PREŽIVLJAVA IZBACIVANJE i PITANJA NOVINARA?
Foto: kurir televizija

rijaliti bar!

OD SMEHA DO SUZA! Nominacije su protekle emotivno a ko PREŽIVLJAVA IZBACIVANJE i PITANJA NOVINARA?

Večeras lajv na Kurir televiziji od 22:45h.

Objavljeno: 22:53h

Kao i prošlog ponedeljka učesnike očekuju i pitanja novinara redakcija na koja će morati da odgovaraju sviđala im se ili ne. Ivan Gajić, Aleksandar Panić i Lazar Stanušić spremili su se za pakleno veče koje će naše barovce potpuno pomutiti.

1 / 9 Foto: Kurir Televizija Printscreen

Kako se u nedelji za nama svašta izdešavalo, pričaće se na mnoge teme a koga će novinari staviti na stub srama i okarakterisati kao nepodobnog a koga podići na pijadastal ispratite večeras u lajvu na Kurir televiziji od 22:45h.

Ivan, Sven i Aleksa će se naći na vrućoj stolici i tako biti na korak do ispadanja, a samo ih vi vašim glasovima možete sačuvati.

Rijaliti BAR
foto: Kurir Televizija Printscreen

Ko će opstati u žestokoj borbi za glavnu nagradu pratite klikom OVDE.

Rijaliti Bar
foto: Kurir televizija

BAR je pravi rijaliti, jer je zasnovan na baru koji stvarno postoji, sa stvarnim učesnicima, sa stvarnim gostima. Učesnici BAR rijalitija će morati da rade i da od zaređenog i žive - da plate komunalije, stan, i da kupe hranu. Osim njihove borbe za 30.000 evra, takmičari će morati da postave Bar na noge jer je to potpuno novo mesto u centru grada, u Vlajkovicevoj 8. Njih 15-oro imaju zadatak da razrade posao, da privuku goste, animiraju ih svojim nastupom i svojim pićima, kao i da od BAR-a naprave najpoznatiji i najposećeniji kafić u gradu.

Bonus video:

46:26

20220221-PULS BARA-REPRIZA

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.