PRAVO LICE DALILE MORENO! Rani radovi frapirali NACIJU, dogovarala TROJKE! "SKINULA BIH SE OVDE ZBOG TEBE"! FOTO
Foto: Instagram

šok

PRAVO LICE DALILE MORENO! Rani radovi frapirali NACIJU, dogovarala TROJKE! "SKINULA BIH SE OVDE ZBOG TEBE"! FOTO

Onda ćemo, Bože moj, da se širimo po Sarajevu, Banjaluci, Beogradu i tako dalje - dodala je rijaliti zvezda koja se tada predstavljala pod umetničkim imenom Moreno.

Objavljeno:

S obzirom na to da je najkomentarisanija učesnica pete sezone rijaliti šou-programa "Zadruga" vlada sveopšte interesovanje za prošlošću Dalile Dragojević, te je jedan od video zapisa, nastao čak i pre njenog učešća u "Parovima", izazvao salvu komentara.

- Ne, neću se skidati kao striptizeta. Ja ću da budem organizator tih partija. Ne ljutim se zbog pitanja, zbog tebe bih se skinula sad odmah ovde u emisiji ako treba. S obzirom na to da ćemo svi grupno posle emisije da izađemo u provod, ko zna, možda zaključamo taj lokal u kom budemo, pa će biti svega - rekla je koketno Dalila za "Pink BiH" tada.

Dalila Dragojević
foto: Printscreen Zadruga

- Ne, sad ozbiljno hoću da kažem. Planiramo Marko i ja partije, tu je i Slađa, nas troje. Ja ću im biti organizator, faktički menadžer, nazovimo. Mene mogu da kontaktiraju. Planiramo da krenemo od Tuzle, s obzirom na to da sam ja tamo odrasla, pa imam dosta prijatelja koji tu drže diskoteke. Onda ćemo, Bože moj, da se širimo po Sarajevu, Banjaluci, Beogradu i tako dalje - dodala je rijaliti zvezda koja se tada predstavljala pod umetničkim imenom Moreno.

1 / 3 Foto: Instagram

Bonus video:

00:14

KORAĆEVA I DAVID PONOVO OČI U OČI! Nakon raskida PRVI PUT sedeli za istim stolom, a evo šta je Dragojević radio!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.