AKO ŽELITE DA KUPITE TORBU KOJU NOSI SEKA ALEKSIĆ MORATE ŠTEDETI GODINAMA: Pevačica ponosno pokazala ZVERKU!
Foto: Youtube

opa

AKO ŽELITE DA KUPITE TORBU KOJU NOSI SEKA ALEKSIĆ MORATE ŠTEDETI GODINAMA: Pevačica ponosno pokazala ZVERKU!

Komentari ispod objave samo su se nizali, budući da je ona za ovaj komad aksesoara izdvojila šest prosečnih srpskih plata

Objavljeno:

Seka Aleksić je veliki obožavalac dobrih torba, poznato je da pevačica za njih ne štedi novac, ali jednom koju je nedavno pokazala na društvenim mrežama posebno je oduševila fanove.

Naime, pevačica je pozirala ispred svog doma, a u ruci je držala luksuznu "Luj Viton" tašnu koja vredi čak 4.050 dolara, tačnije 419.000 dinara.

Komentari ispod objave samo su se nizali, budući da je ona za ovaj komad aksesoara izdvojila šest prosečnih srpskih plata, a korisnici društvenih mreža su to komentarisali.

Seka Aleksić
foto: Printscreen

Inače, maneken, kojeg smo gledali i u rijaliti programu "Veliki brat", pre nekoliko godina, poznat je i po vezama koje je imao sa dve naše pevačice, Sekom Aleksić i Anabelom Atijas.

Pevačica i Mladen Radulović vezu su počeli 2008. Seka je pre ljubavi sa manekenom bila verena za Zorana Kovačevića. A njena romansa sa Radulovićem trajala je do 2010. godine.

Raskid je došao iznenada i nije bilo druge šanse za obnovu ljubavi. Seka je danas u srećnom braku sa Veljkom Piljkićem.

1 / 10 Foto: Print Screen Youtube/Merisa2402

Mladen je, sa druge strane, 2010. tokom rijalitija "Veliki brat" počeo vezu sa Anabelom. Ljubav se odvijala pred malim ekranima, a kada se šou završio i kada su se kamere ugasile, nije dugo potrajala.

Bonus video:

08:33

NAJPOŽELJNIJI RADNICI GRADSKE ČISTOĆE U ESPRESO IZAZOVU ZA DAN ZALJUBLJENIH: Beograđanke načisto ODLEPILE!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.