U ZADRUGU UNET PAKET ZA JEDNOG UČESNIKA: Poznat je kao OPASAN MOMAK iz kraja!
Foto: Printscreen

opa

U ZADRUGU UNET PAKET ZA JEDNOG UČESNIKA: Poznat je kao OPASAN MOMAK iz kraja!

Detaljnije pogledajte na snimku

Objavljeno: 15:47h

Stefanu Kariću u Belu kuću stiglo je iznenađenje od devojke Jovane Ljubisavljević.

Čim je otvorio oči, Stefan je ugledao poklone, među kojima je bila torta u obliku srca i baloni.

Obezbeđenje je u spavaću sobu unelo i poklone od podrške za Mateju Matijevića i Anđelu Đuričić, a oni nisu skidali osmehe s lica. Svi zadrugari su se odmah okupili oko njihovih kreveta, ne bi li videli šta im je stiglo.

Detaljnije pogledajte na snimku:

Inače, majka Lazara Čolića Zole, Bosa Čolić, kaže da noćima ne može oka da sklopi zbog uznemiravanja koje trpi od bivše devojke svog sina Miljane Kulić. Kako tvrdi, uvrede, pretnje i agonija nemaju kraja, a kad blokira brojeve s kojih poruke i pozivi dolaze, Miljana kupi neke nove i tako sve ide ukrug.

- Miljana me po cele noći zove, šalje poruke, preti da će Lazar izaći s nula dinara. Piše mi da sam k*rva, nema šta ne kaže! Nešto sam uspela da uslikam, a posle sve poruke obriše jer se boji da ću sve javno ispričati! Svašta je govorila, ne možete da zamislite kakav je to sadržaj bio, koliko pogrdan - da će da upropasti Lazara, da ona ulazi u martu u "Zadrugu" i da će napraviti haos, sve to uz psovke - tvrdi Bosa.

1 / 4 Foto: Printscreen

- Uopšte više ne reagujem na nju niti se bojim, njoj je najgore što joj ne odgovaram i ne nasedam na te provokacije.Ali, hej, usred noći mi piše, ne znam ni gde sam ni šta sam kad se tako trgnem iz sna, uplašim se svaki put da se nešto nije desilo. To je niz poruka, grozno je sve. Kad na te poruke ne odgovorim i kad na kraju ne zna šta će, ona me zove negde pred zoru. Uopšte nema nameru da odustane. Prijaviću je u policiji, ne mogu više ovo da podnesem!

Blokiram njene brojeve, ali onda kupi neke nove. Kad blokiram, ona kupi drugi i sve ponovo ukrug.

1 / 3 Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

Bonus video:

08:33

NAJPOŽELJNIJI RADNICI GRADSKE ČISTOĆE U ESPRESO IZAZOVU ZA DAN ZALJUBLJENIH: Beograđanke načisto ODLEPILE!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.