"JEDNOM SAM SE OPEKLA SA OŽENJENIM": Maja ima NOVU SIMPATIJU al joj je Janjuš NAJVEĆA LJUBAV!
Foto: Printscreen Zadruga

iskrena!

"JEDNOM SAM SE OPEKLA SA OŽENJENIM": Maja ima NOVU SIMPATIJU al joj je Janjuš NAJVEĆA LJUBAV!

Otvorila dušu!

Objavljeno: 23:25h

Maja Marinković gostovala je u emisiji "Premijera-vikend specijal" i tom prilikom je progovorila o svim najaktuelnijim zadrugarima, pa je žestoko udarila po bivšim momcima. Takođe, otkrila je da li je istina da joj se dopada muškarac koji je oženjen.

1 / 11 Foto: Printscreen Premijera

- Moja simpatija je slobodna, jednom sam se opekla sa oženjenim, sa Janjušem i nikada više. On je moja prošlost, tu nema emocija, tako će i ostati. Bili smo Maša i meda, on me jeste voleo, ali nije mogao da ponese to breme, iako je on bio zauzet. Janjuš me dozivao i pričao sve najlepše o meni dok nije čuo da sam otišla na Kosovo... To pranje od mene govori da sam mu velika slabost. On je mene prošao, to je bila velika ljubav, ja sam njega najviše volela, ali posle svega što mi je uradio, on za mene ne može da postoji. Volela sam više Janjuša, smešno je porediti Filipa sa Janjušem - rekla je bivša zadrugarka.

maja marinković
foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

- Ja sam neko koga privlači energija i bitno je da moj partner bude dobar čovek. Da ja gledam materijalne stvari ne bih imala ovakve izbore. Sama sam sposobna, pored svog oca koji mi je priuštio sve. Zbog jačeg pola sam izgubila mnogo, najbolja sam kao solo igračica. Meni muškarac nije potreban, ubuduće ću se voditi time - zaključila je Maja Marinković.

Progovorila je i o svojim estetskim zahvatima:

- Svaka srećna žena je lepa žena, ja sam neko ko se dosta puta podvrgao estetskim zahvatima. Nije prijatno da pričam o tome, može se kupiti skupoceni automobil od novca koji sam uložila u estetsku hirurgiju - priznala je bivša zadrugarka.

Bonus video:

03:36

ESPRESO TVITER: Maja Marinković

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.