PRVO OGLAŠAVANJE EDITE ARADINOVIĆ NAKON ŠTO SU JE GAĐALI NA NASTUPU: Auuu šta je sve rekla!
Foto: Instagram printscreen/editaaradinovic

opa

PRVO OGLAŠAVANJE EDITE ARADINOVIĆ NAKON ŠTO SU JE GAĐALI NA NASTUPU: Auuu šta je sve rekla!

Ona se sada oglasila i za medije i rekla da ovo nije prvi put da joj se dešava neprijatnost na nastupu

Objavljeno: 14:00h

Pevačica Edita Aradinović juče je doživela neprijatnost tokom nastupa, kada ju je neko iz publike na njenom nastupu gađao "snifom" (predmet koji se koristi za konzumiranje narkotika).

Edita je taj gest veoma razljutio, te je rešila da se obrati dečku preko mikrofona dok je bila na bini.

1 / 5 Foto: Printscreen Instagram

- Ja sam došla ovde da pevam za vas. A neki seljak me je gađao. I ako se još jednom bude to desilo, ja odoh kući. Ne znam kako se zove dečko, videla sam ga tu. Ti mali majmune, ti si me gađao. Ne budi majmun, jer ja treba da odem u Beograd i da kažem da sam se dobro provela u Obrenovcu. A ja sam tebe videla, ne moraš sad da pričaš sa nekim drugim - kazala je izrevoltirana Edita.

Ona se sada oglasila i za medije i rekla da ovo nije prvi put da joj se dešava neprijatnost na nastupu, ali da bezobrazluk neće tolerisati i da će svi koji je ne budu poštovali na nastupima snositi posledice.

- Nastupala sam u Obrenovcu, i jedan nevaspitani klinac me je pogodio nečim na moje oči, nije se nadao da ću ga pogledati u tom trenutku. Nema tu mnogo priče, ne tolerišem nevaspitanje i bezobrazluk, nadam se da mu je ovo poslednji put, ali dešava se to često, nažalost. I svako ko se bude tako ponašao snosiće posledice, nego šteta jer je bilo baš lepo veče i energija! Velika ljubav za Obrenovac - rekla je pevačica za Kurir.

Bonus video:

06:42

Espreso Twitter: Nada Macura

(Espreso / IDJTV)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.