DALILA I DEJAN ĆE SE POMIRITI? Ona se IZNENADA OGLASILA i potpuno razotkrila bivše supružnike!
Foto: Printscreen Zadruga

zaintrigirala

DALILA I DEJAN ĆE SE POMIRITI? Ona se IZNENADA OGLASILA i potpuno razotkrila bivše supružnike!

Živim za dan kad će se Dalila i Dejan pomiriti u rijalitiju, pa da padnu maske. U fazonu, malo si se ti kre*nula, malo ja, a sad ćemo opet zajedno. Gluma za jadne - govorila je Ermina.

Objavljeno:

Ermina Pašović, nekadašnja učesnica rijalitija "Zadruga", komentarisala je najaktuelniji ljubavni trougao regiona, Dalilu Dragojević, Dejana Dragojevića i Filipa Cara.

Dalila Dragojević i Filip Car nakon svog ljubavnog snimka obavestili su zadrugare da su obmovili svoju vezu i dali novu šansu ljubavi. Tim povodom oglasila se Ermina Pašović i otkrila šta misli o njma, ali i o vezi Dejana Dragojevića i Aleksandre Nikolić.

Dalila Dragojević, Ermina Pašović
foto: Printscreen Zadruga

- Odvratni su i jedno i drugo, mislim Filip i Dalila. Pitam se, ima li ta devojka malo mozga? Filipovo ponašanje je dno, dna, odvratni! Dejan i Aleks su mi presmešni, kakva crna veza?! Sve je čista gluma, inat, korist i vrti se priča. Živim za dan kad će se Dalila i Dejan pomiriti u rijalitiju, pa da padnu maske. U fazonu, malo si se ti kre*nula, malo ja, a sad ćemo opet zajedno. Gluma za jadne - govorila je Ermina.

1 / 8 Foto: Printscren/youtube/Zadruga Official

Podsetimo, Dejan Dragojević odlučio je da supruzi Dalili ostavi sve što su zajedno stekli u braku i da se vrati kod porodice u Veternik. Učesnik „Zadruge“ je rešio da se odrekne kuće u Gornjem Šepku, automobila, psa i zajedničkog kanala na Jutjubu jer, kako kaže, posle rijalitija ne želi više nikad da vidi ženu koja ga javno varala s Filipom Carom.

- Neka Dalila uzme sve kuću, automobil, psa, naš zajednički Jutjub kanal... Ma ništa mi ne treba! Sve što imam ostalo mi je u Gornjem Sepku, ali nema veze... Tamo više nikad neću da odem! Plašim se da bih se slomio na pragu. Maštam da odem u svoju sobu kod mame u Veternik. Odatle niko ne može da me izbaci, tu sam svoj na svome. Planiram da kupim ergelu i otvorim kafić, a kada skupim novac, pokrenuću jednu aplikaciju - započinje priču Dragojević i kroz suze dodaje da se kaje što se zbog Dalile odrekao majke Biljane, brata Davida i sestre Suzane.

Dejan Dragojević
foto: Printscreen Pink

Bonus video:

06:11

DALILIN OTAC HUSO MUJIĆ OGORČEN: Ako se razvede zbog ljubavnika mrtva je za mene! ZAVILA ME U CRNO

(Espreso/Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.