VANREDNI ULAZAK U ZADRUGU: Njegova devojka je upravo ušla!
Foto: Printscreen

opa

VANREDNI ULAZAK U ZADRUGU: Njegova devojka je upravo ušla!

Iako je poznat po svojim grandioznim gestovima, ovog puta stanovnici Bele kuće ostali su potpuno bez teksta kada su ugledali novo iznenađenje

Objavljeno:

Kako u "Zadruzi" trenutno vlada nedelja ljubavi, zadrugari nisu ni slutili na šta je sve Veliki šef spreman.

Iako je poznat po svojim grandioznim gestovima, ovog puta stanovnici Bele kuće ostali su potpuno bez teksta kada su ugledali novo iznenađenje.

Naime, na velelepno imanje u Šimanovcima, uplovila je bivša zadrugarka Jovana Ljubisavljević, koja se gondolom dovezla do doka i priredila svom dragom, Stefanu, iznenađenje za pamćenje.

Kako je Karić ove nedelje uspešno obavio nedeljni zadatak zajedno sa Janjušem i dobio bogatu nagradu o kojoj je već neko vreme maštao, ostaje samo da vidimo šta je to Veliki šef pripremio za Janjuševića.

1 / 4 Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

Dalila Dragojević je ovog jutra i više nego vesela, na opšte iznenađenje, budući da je tokom noći raskinula sa Filipom Carem. Ona je uživala u pesmi koju je Veliki šef pustio kako bi razbudio zadrugare, a svi se pitaju da li je stihovima poslala poruku bivšem mužu Dejanu.

- Ima da drugome poklonim telo, ima da volim ga k'o što si hteo, i da do jutra mu uđem pod kožu, a ti se teši, pamti me kao lošu... Ima da budem u krevetu vatra, prezime njegovo stavim na vrata, i da do jutra mu uđem pod kožu, a ti se teši, pamti me kao lošu... - pevala je Dalila pesmu Seke Aleksić, simboličnog naziva "Ništa me više ne boli".

Iako su svi shvatili da je Dalila posvetila reči pesme Dejanu, on nije odreagovao.

Stalni takmičar rijalitija "Zadruga" napustio je popularni TV format iz zdravstvenih razloga.

Na društvenim mrežama pojavio se snimak na kom stanovnik luksuznog zdanja u Šimanovcima govori o vakcinaciji.

Lepi Mića, po svemu sudeći, išao je da primi vakcinu, ali nije precizirao da li je reč o cepivu protiv gripa ili koronavirusa.

Bonus video:

06:42

Espreso Twitter: Nada Macura

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.