MAJCI TARE SIMOV UGROŽENO ZDRAVLJE! Ne izlazi iz kuće od sramote, PIJE LEKOVE ZA SMIRENJE: Na rubu bede i propasti!
Foto: Printscreen Zadruga

šok

MAJCI TARE SIMOV UGROŽENO ZDRAVLJE! Ne izlazi iz kuće od sramote, PIJE LEKOVE ZA SMIRENJE: Na rubu bede i propasti!

- Miroslava se više nikom ne javlja, ne ide ni kod koga niti prima posete. Ona je i pre bila lošeg zdravstvenog stanja, a sada joj je ono dodatno narušeno.

Objavljeno:

Tara Simov zarekla se da će u petu sezonu Zadruge ući kao potpuno nova osoba koja želi da opere svoju prošlost i ispravi sliku koju je do sada o sebi u javnosti stvorila.

Međutim, čini se da se ona narodna „vuk dlaku menja, ali ćud nikada“ još jednom ispostavila kao istinita i u njenom slučaju.

Tara ne samo da nije popravila utisak o sebi, već ga je još više srozala. Ulaskom Nenada Aleksića Ša u „belu kuću“ ona je ponovo počela da pokazuje najgore ljudske osobine, kao i izostanak empatije prema čoveku koji se zbog nje razveo. Izjavom da ga ne voli, te da ga nikad nije volela, ali da s njim može da ima seks jer ima telesne potrebe, a i dosadno joj je, stavila je svoju porodicu na stub srama. Kako se saznaje od izvora bliskog Tarinoj majci Miroslavi, očajna žena je završila na lekovima za smirenje, iz kuće gotovo i da ne izlazi, a kada i izađe, ide pognute glave.

1 / 7 Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

- Miroslava se više nikom ne javlja, ne ide ni kod koga niti prima posete. Ona je i pre bila lošeg zdravstvenog stanja, a sada joj je ono dodatno narušeno. Očajna žena ne može da shvati da njena ćerka u sebi nema trunke ljudskosti, ljubavi, empatije... Stalno se pita gde je omanula u njenom vaspitanju i krivca traži u sebi - ispričao je dobro obavešteni izvor. Kako je još rekao, majci je Tara obećala da će u ovoj poslednjoj sezoni Zadruge ostati do kraja, te da će obezbediti neophodna sredstva kako bi im kupila krov nad glavom.

- Miroslava je bila protiv njenog ulaska jer je smatrala da se isuviše daje rijalitiju, a da izađe ili bez dinara ili dužna Pinku. Tara joj je sada objasnila da ima novu taktiku, da ni sa kim ne planira da ulazi u emotivni odnos, te da će biti komentator tuđih života, a da svoj neće imati - ispričao je blizak prijatelj Simovih, te dodao:

- Možda bi i uspela u tome da Ša nije ušao, ali ovo što ovih dana gledamo gore je od svega što je do sada prikazala. To da joj dečko kome je uništila i karijeru i brak izjavljuje ljubav uprkos svemu, a da ona kaže: Ne volim te, nikad te nisam volela, sam si kriv što se zadovoljavaš mrvicama i pristaješ na moje ponižavanje, je*em se s tobom iz dosade...- skandalozno je! Tako nešto niko nikad nigde nije video! Ni to što on sebi dozvoljava da mu se svi smeju, ni to što ona bez trunke ljudskosti izjavljuje takve stvari! Užas! - ispričao je izvor.

Kako je rečeno, Tarina majka Miroslava u teškoj je materijalnoj situaciji, nema novca ni za račune ni za hranu, a sada ni za lekove koje zbog ćerke mora da uzima.

Miroslava Simov
foto: RTV Pink printscreen

Bonus video:

00:09

TARA SIMOV U SUZAMA: Bivša rijaliti učesnica ZAGRLILA PSA i plače kao kiša

(Espreso/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.