DRAMA U DOMU OCA DALILE DRAGOJEVIĆ! Pogoršano mu zdravstveno stanje, ALI MUČKI POKUŠAVA JEDNO! "Oteraće ga u grob"
Foto: ZORANA JEVTIĆ, PRITNSCREEN/PINK

šok

DRAMA U DOMU OCA DALILE DRAGOJEVIĆ! Pogoršano mu zdravstveno stanje, ALI MUČKI POKUŠAVA JEDNO! "Oteraće ga u grob"

Ne može da veruje da je spremna da oprosti uvrede, poniženja, šutiranje i davljenje, to uopšte ne liči na nju - objašnjavao je sagovornik.

Objavljeno:

Odnos Filipa Cara i Dalile Dragojević sve je turbulentniji, a rijaliti učesnik iz Crikvenice sve agresivniji.

Naime, otkako su obnovili svoju vezu, Car i Dalila ne prestaju sa svađama u kojim neretko dođe i do fizičkog kontakta.

1 / 6 Foto: Printscreen

Filip više ne može da kontroliše bes, pa svakodnevno vrši nasilje nad Dalilom, koja nedeljama trpi gnusne uvrede, psovke, poniženja, pljuvanje u lice, šutiranje i davljenje. Iako je starleta iz Tuzle spremna da zarad ljubavi Caru pređe preko svega, njen otac Huso Mujić je zabrinut za njen život. Prema rečima izvora, Mujić očajnički pokušava da nađe pomoć i da spase ćerku toksičnog odnosa u kojem se trenutno nalazi.

- Huso je očajan. Pre nekoliko dana me je pozvao i rekao mi je: „Plašim se da će mi Filip ubiti dete.“ Roditelj je, iako je ljut i razočaran Dalilinim ponašanjem, ne može skrštenih ruku da gleda kako je neko maltretira - rekao je Mujićev prijatelj.

- Čoveku se zdravlje narušilo, stalno ide po lekarima, Dalila će ga u grob oterati. Od samog početka Huso tvrdi da je njena veza s Carem osuđena na propast. Nije on bio protiv tog odnosa samo zato što je Dalila udata, već zato što je video da je Filip loš čovek. Svi smo šokirani Dalilinim ponašanjem, njen otac više ne može da je prepozna. Ne može da veruje da je spremna da oprosti uvrede, poniženja, šutiranje i davljenje, to uopšte ne liči na nju - objašnjavao je sagovornik.

- Huso je spreman sve da uradi da bi ćerku izvukao iz toksične veze. Dalila trpi fizičko, ali i psihičko nasilje od Filipa. Kada joj kaže da sedne, ona sedne, da priča, ona priča, da ućuti, ona zaćuti… kao da je na daljinski. U njenim očima se vidi strah, u normalnim okolnostima ona bi odavno raskinula ovu vezu. Huso je spreman da uradi sve da bi Dalilu opametio, tražio je od čelnika poziv sa ćerkom u nadi da će je urazumiti - rekao je izvor blizak Mujiću, i dodao:

- Huso ne može da se pomiri s tim da je Dalila za manje od pola godine uništila svoj brak, status i život koji je godinama gradila. Ukoliko nastavi s ovim odnosom, plaši se da će završiti pod zemljom.

Dalila Dragojević
foto: RTV Pink printscreen

Bonus video:

06:11

DALILIN OTAC HUSO MUJIĆ OGORČEN: Ako se razvede zbog ljubavnika mrtva je za mene! ZAVILA ME U CRNO

(Espreso/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.