REŠETANJE! Mića krenuo da KAŽNJAVA zadrugare, nije poštedeo ni NAJBLIŽE! (VIDEO)
Foto: Sonja Spasić

ŽESTOK POČETAK

REŠETANJE! Mića krenuo da KAŽNJAVA zadrugare, nije poštedeo ni NAJBLIŽE! (VIDEO)

Sve po zasluzi!

Objavljeno:

Došlo je vreme za današnju podelu Lepog Miće, a on je odmah krenuo da rešeta zadrugare:

- Prvi mali budžet dobiće Krle. On je neko ko je meni bio mnogo drag, postao sam mu dobar drug, Krle je meni drag. Treba proći vremena da sve stvari legnu. On smatra da sam ga povredio i uvredio, ja smatram da je on prema meni pokazao nepoštovanje. Mislim da Krle ima taj neki kodeks posesivnosti i ljubomore, želi duplo da vrati ljudima koji su mu nešto loše učinili - rekao je Mića.

- Dalje, Anđela Đuričić. Mora da shvati da nije uvek u pravu, ponavlja istu grešku. Ona samo sebe gleda, niko je ne interesuje, pokazuje da je boli du*e za svakoga, to nije u redu. Ja sam ti više puta ćutao, trebalo je da budem surov prema tebi, treba da ti kažem kad si kriva. Ja sam prema tebi jako dobar i korektan, ali moram da ti skrenem pažnju na neke stvari - govorio je Mića i dao joj mali budžet.

- Pošteno, slažem se - potvrdila je Anđela.

- Veliki budžet ide Stefanu Kariću, ja volim te naše rasprave, kada je Stefan iskren, kada ima svoj stav i svoje mišljenje. Stefan i ja se razlikujemo u milion stvari, ali naše prijateljstvo nikada ništa od toga nije poremetilo - nastavio je Mića.

Bonus video:

06:42

Espreso Twitter: Nada Macura

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.