DALILA JE ZAPREPASTILA GLEDAOCE: Nakon što se STRAVIČNO posvađala sa Carem odlučila se na OVO, svi GLEDAJU U ŠOKU!
Foto: Printscreen

OPA

DALILA JE ZAPREPASTILA GLEDAOCE: Nakon što se STRAVIČNO posvađala sa Carem odlučila se na OVO, svi GLEDAJU U ŠOKU!

Kada je to videla Matora odmah je dobacila da izgleda kao bolesnica i da je to što radi vrlo morbidno

Objavljeno:

Veliki šef je ovog tmurnog jutra zadrugare budio domaćim hitovima, a iako se do sitnih sati svađala sa Filipom Carem, Dalila je ustala vidno raspoložena i odmah zaigrala.

Dalila se popela na krevet i đuskala uz muziku, a ono što je zanimljivo, jeste da joj je društvo pravila Ana Jovanović, sa kojom se žestoko svađala, upravo zbog Aninog flertovanja sa Carem.

Detaljnije pogledajte na snimku ispod:

Inače, Dejan Dragojević spremao se za tuširanje, pa se požalio Saletu Todoroviću da mu fali kozmetike, jer je sve ostalo kod Dalile Dragojević.

Kako može da ti uzme? - pitao je glumac.

Kod nje je sve, neću da tražim - rekao je Dejan.

Evo ti iskoristi moj šampon - ponudio mu je Sale.

Možda će mi David poslati. Preko 70.000 kozmetike smo kupili, računali za svaki mesec, a ceo taj džak je kod nje. Kažem ti šta smo nakupovali, a da se borim oko toga je*e mi se... Samo neka sam se rešio pravog đavola - pričao je Dejan.

1 / 8 Foto: Printscren/youtube/Zadruga Official

Na ovaj način Dejan je podgrejao priče o tome da ga je Dalila vračala.

Podsećamo, Tokom prošlog meseca Dalila je u očaju i besu iznela u dvorište Bele kuće igračke koje su pripadale njoj i Dejanu.

Ona je počela da ih spaljuje i uništava dok su joj suze sve vreme lile niz lice.

Kada je to videla Matora odmah je dobacila da izgleda kao bolesnica i da je to što radi vrlo morbidno.

Dok je ona nastavila da pali stvari publika je na društvenim mrežama komentarisala kako to može biti magijski ritual.

Magijska uloga vatre Vatra je često osnova u mnogim magijskim ritualima, naročito ako se oni odnose na uništavanje zla, uklanjanje blokada, ali i za započinjanje nečeg novog. To se obično manifestuje paljenjem slike osobe koje želimo da udaljimo iz svog života, njenih pisama ili papira na kojem je ispisano njeno ime. Tim činom se ne uništavaju, nego simbolično menjaju oblik i energija bića, stvari i pojava. Zbog toga postoji kremiranje, kada se pepeo pokojnika prosipa, pa na taj način energija opstaje. Sa druge strane, magijskim ritualima poznatijim kao ”bacanje u vatru” papira, odeće, biljaka stvaramo sinergiju koja nam pomaže u ispunjenju neke želje. Vatra takođe osvetljava tamu i transformiše energiju u svetlost i toplotu. Zato njena magija može da se koristi za inspiraciju, hrabrost ili da se podstaknu neke bitne, zaboravljene stvari u životu. Često izgovaramo molitvu dok palimo sveću ili prizivamo nekog ili nešto.

Takođe, monogi su se setili skorašnje izjave koju je dala Dalilina majka, a koja je kroz osmeh aludirala da će ona uraditi sve da se njih dvoje pomire do Nove godine kao što je to i bio slučaj, što su opet svi povezali sa činima.

I Vesna Rivas progovorila je o pozadini Dejanovog agresivnog ponašanja i otkrila da je na njega bačena crna magija.

Bonus video:

06:42

Espreso Twitter: Nada Macura

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.