BIVŠI CIMER OPLEO PO ZADRUGARIMA: Da li ste znali za sve OVE DETALJE?
Foto: RTV Pink printscreen

šok

BIVŠI CIMER OPLEO PO ZADRUGARIMA: Da li ste znali za sve OVE DETALJE?

Dejan traži beg od Dalile i svega u odnosu sa Aleks, koju će da pedalira sigurno - istakao je on

Objavljeno:

Bane Čolak je nedavno napustio "Zadrugu 5" zbog zdravstvenih problema. Zadrugari su se srčano pozdravili sa njim, a njega je po izlasku sačekala njegova devojka Ivana Krunić, koju nije prestajao da pominje u Beloj kući. Mediji su stupili u kontakt sa Banetom, koji je za početak otkrio kako se sada oseća, a potom i kako ga je Ivana dočekala i da li mu je nešto zamerila, kao i da li ima nekih novosti na ljubavnom planu.

Dobro sam, još malo se privikavam na spoljni svet, ali sam okej... Ivana me je sačekala prelepo, svih 5 meseci sam išao u krevet i budio se samo sa njom i mislima. Kad sam je video, sva muka i bol su nestali. Zamerila mi je što sam skakao i razdvajao kada su se tukli neki ljudi i što sam iz jednog takvog okršaja izvukao deblji kraj... Inače, na sve ostalo je preponosna. Što se novosti tiče, sve što bude, vi ćete znati prvi - rekao je Bane.

Čolak i njegov bivši najbolji prijatelj iz "Zadruge" Bora Santana imali su suočavanje na "Izazoviji", nakon čega se u Beloj kući mnogo polemisalo o njihovom odnosu. Upitali smo Baneta da li mu se Bora javio po izlasku iz "Zadruge".

1 / 5 Foto: Printscreen

Bora me nije kontaktirao, a smatram da posle svega i nema potrebe, jer sa moje strane je ta priča zavrsena i nemamo o čemu ni da razgovaramo - istakao je Čolak.

Baneta smo upitali i da li je promenio mišljenje o nekim aktuelnim odnosima u Beloj kući nakon što je izašao.

Dalila je najveće zlo prevrtljivo, koja je spremna na sve, pa i nekome sa kim je bila 5 godina i delila parče hleba... Car se pere kod naroda prilaskom Dalili, a ne može da je gleda očima... - smatra Bane o Dragojevićki i Caru.

Dejan traži beg od Dalile i svega u odnosu sa Aleks, koju će da pedalira sigurno - istakao je on, pa za sam kraj prokomentarisao Taru i Ša:

Tara i Ša - bolest... Ona je i dokazala da nekad ne zna šta radi i priča, ali čovek u 42 godine koji je usr*o sebi život i karijeru... Ušao da se opere, a još više se ukaljao - zaključio je Bane.

Bonus video:

06:42

Espreso Twitter: Nada Macura

(Espreso / Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.