KRISTINA SPALEVIĆ PRVI PUT U JAVNOSTI NAKON GUBITKA BEBE!
Kristina Spalević, Foto: Printscreen

tužna vest

KRISTINA SPALEVIĆ PRVI PUT U JAVNOSTI NAKON GUBITKA BEBE!

Teško joj je palo

Objavljeno:

Rijaliti zvezda Kristina Spalević je početkom godine obelodanila da je u drugom stanju, da bi je krajem januara dočekale vesti o gubitku bebe.

1 / 5 Foto: Instagram/printscreen/kristinaspalevic

Naime, Kristina je imala rizičnu trudnoću, a, po dobijanju korona virusa, došlo je do prekida razvoja ploda.

- Nažalost Kristina je izgubila bebu, sinoć tokom noći. Dobila je kovid tokom trudnoće i bila joj je povišena temperatura. Uz sve to je imala obilna krvarenja, svaki put kad ustane i napravi nagli pokret ona prokrvari. Kako sam ispred bolnice čekao nekoliko sati, a uz to bio znojav od stresa, prehladio sam se i dobio upalu pluća, ali sam negativan na koronu. Kristina je sve vreme u suzama. Trenutno ležimo i odmaramo. Ona sve vreme prima infuzije i antibiotike - ispričao je tada njen partner Kristijan Golubović za "PulsOnline.rs".

Kristijan Golubović
foto: Kurir Tv

Spalevićeva od tada nije bila aktivna na društvenim mrežama, osim deljenja reklamnih postova i poziva na humanitarne akcije, a u toku današnjeg dana je napustila porodični dom i zabeležila nekoliko fotografija sa decom, pri čemu je moguće bilo primetiti da je i dalje iscrpljena, ali su joj pratioci poručili da su presrećni što je vide doteranu i što je "nastavila dalje".

Bonus video:

06:42

Espreso Twitter: Nada Macura

(Espreso/PulsOnline)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.