BRUKA NA ROĐENDANU MARIJE KULIĆ: Štekala se za hranu i piće, goste sramota bilo da jedu prstima! (VIDEO)
Marija Kulić, Foto: Nemanja Nikolić

šarada

BRUKA NA ROĐENDANU MARIJE KULIĆ: Štekala se za hranu i piće, goste sramota bilo da jedu prstima! (VIDEO)

Otkrila sve do detalja!

Objavljeno:

Iako je proslava rođendana rijaliti zvezde Marije Kulić na društvenim mrežama izgledala pompezno, njena ćerka Miljana tvrdi da je to sve bila šarada za kamere.

- Mama je iznela bogato posluženje, ali namerno nije stavila tanjire na sto, iako ona kaže da je kao zaboravila da to uradi, a zapravo je znala da će goste biti sramota da jedu prstima. Isto je uradila i sa pićem jer ga je stavila u hodnik i pored radijatora, pa se piće ugrejalo i nikome se nije pilo - ispričala je Miljana uz osmeh na svom Jutjub kanalu.

1 / 5 Foto: Printscreen/youtube/ Zadruga Official

- Dogovorila je sa diskontom pića da svo piće koje se ne popije vrati nazad i dobije novac koji je dala za to. Zato je jeftina pića iznela na sto, a ona skupa je sakrila. Isto tako, zaključala je vrata kuće kako niko ne bi izneo nešto bez njenog znanja. Torte i roštilj su završili u zamrzivaču, pa da se odmrzavaju i jedu u narednom periodu jer mora da se štedi - dodala je Kulićeva.

- Pitala sam mamu da makar da nešto meni i Nenadu (prim.aut. partneru) da ponesemo da jedemo kod kuće, ali nam ništa nije zapakovala - zaključila je rijaliti zvezda, a šta je zapravo, sa druge strane, pisalo na njenom rođendanskom poklonu, ukoliko ste propustili, pogledajte OVDE.

Bonus video:

03:36

ESPRESO TVITER: Maja Marinković

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.