AU! ISPLIVALI RANI RADOVI DALILE MUJIĆ MORENO, JAVNOST ĆE BITI PATOSIRANA!
Dalila, Foto: RTV Pink printscreen

au, čoveče!

AU! ISPLIVALI RANI RADOVI DALILE MUJIĆ MORENO, JAVNOST ĆE BITI PATOSIRANA!

Ona se mnogo promenila, a ovako nešto ne bi mogao svako da obuče.

Objavljeno: 11:28h

Dalila Dragojević postala je za veoma kratko vreme najpopularnija učesnica "Zadruge 5" zahvaljujući preljubi koju je počinila s Filipom Carom.

Njene fotografije iz prošlosti povremeno se pojave u javnosti, a jedna je posebno zaintrigirala javnost. Reč je o fotki sa mature.

Dalila je snovnu školu je završila u Tuzli, dok je živela sa majkom, da bi kasnije srednju školu završila u Sarajevu. Odlučila je da nastavi školovanje i da se upiše na jedan privatni fakultet u Bijeljini. Tada se preselila kod oca.

Od devojke koju pamte njeni drugovi iz školskih klupa, pa do one sa malih TV ekrana, Dalila se mnogo promenila. Nije bila u potpunosti zadovoljna svojim izgledom, pa je odlučila da se podvrgne estetskim intervencijama.

1 / 7 Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

Tako je uradila operaciju nosa i stavila silikon u usne, koje je pre ulaska u Zadrugu 5 i izvadila, kako bi vratila što prirodniji izgled. Kako bi se ove promene što manje isticale, ofarbala je kosu u prirodnu braon boju, kako bi postigla prirodniji izgled.

Na društvenim mrežama pojavila se njena fotografija, kako piše u opisu, sa mature, gde je Dalila skoro neprepoznatiljiva plavuša, u čipkanoj i providnoj uskoj haljini!

- Kraljica mature Dalila Moreno- piše u opisu fotografije.

Pogledajte snimak:

Podsetimo, Dalila Dragojević danima je u žiži interesovanja zbog svog ponašanja u rijalitiju "Zadruga 5". Njena nekadašnja koleginica iz rijalitija, Vesna Rivas, otkrila je detalje njenog razvojnog puta.

- Predstavila se kao "Ja sam Dalila Moreno, bosanska Paris Hilton". Već je to veštačko, onda ulazi i on, ona naručuje momka, produkcija je tražila momka. Biva jedan, drugi, treći peti. Ulazi David Dragojević, ona je odlepila na njega. Dečko došao iz Amerike, prelep, prezgodan, ulazi sa kožnim koferima, a ona pati za tim sitnicama, jer to nema. Ona je sve to uočila i kaže mu "Mnogo si lep, je l ti se dopada neka devojka ovde", on kaže "da", ona pita "Jesam li to ja", on kaže "Ne, već Aleksandra Subotić" i tako je sve krenulo. Od tad kreće da napada Davida, pokušavala je da ga ljubi silovito - prisetila se Vesna u jednoj emisiji

Bonus video:

00:25

Espreso čestitke: Vera Matović

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.