"OVA DVA ČUDA STIŽU U JUNU"! Marijina najmlađa ćerka objavila sliku sa ULTRAZVUKA, svi misle samo na JEDNO! (FOTO)
Ana Kulić, Foto: Printscreen/ Instagram/ ana_argentina

OPA

"OVA DVA ČUDA STIŽU U JUNU"! Marijina najmlađa ćerka objavila sliku sa ULTRAZVUKA, svi misle samo na JEDNO! (FOTO)

Šokantne vesti iz najpoznatije rijaliti porodice Kulić ne prestaju da stižu.

Objavljeno:

Marija je pre nekoliko dana proslavila rođendan, Miljana je našla novog dečka i započela biznis, a sada je i mlada Ana Kulić iznenadila pratioce na svojoj društvenoj mreži.

1 / 4 Foto: PRINTSKRIN/INSTAGRAM

Poznato je da Ana Kulić voli da zbija šale, tako je jednom sve šokirala objavom o trudnoći, kada su mnogi pomisli da stiže još jedna beba u porodicu.

- Taman kad sam pomislila u većoj gužvi od svega što mi se dešava ove godine, ova dva čuda stižu u junu 2022. godine. Jedva čekam da vidim haos i sreću koju će nam doneti. Nemam pojma ko su srećni roditelji, ali objavi i ti da malo izbezumiš prijatelje - glasila je poruka na fotki blizanaca koju je okačila u okviru priče.

Ana Kulić
foto: Instagram printscreen/ancikulic

Jedno je sasvim sigurno, Mariji Kulić ovakva šala uopšte nije prijala znajući kako reaguje kada ovakve teme spomene Miljana Kulić.

Podsetimo, Marija Kulić nedavno je proslavila rođendan, a jedan detalj je promakao mnogima.

Rijaliti zvezda je na poklon od ćerke Miljane Kulić dobila tablu sa zajedničkim fotografijama, slikama unuka Željka i emotivnim porukama. Međutim, tek kada je nekadašnja zadrugarka objavila video zapis nastao na rođendanu gledaoci su mogli da vide detalje ovog poklona.

Posebnu pažnju je privukao jedan citat koji je Miljana uputila Mariji, koji je vrlo brzo postao viralan na društvenim mrežama, a on glasi: "Lepa, nežna, visoka, to je moja majka, zove se kao Isusova majka".

Bonus video:

06:51

Espreso modna policija: Bojana Lazić

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.