MILJANA SPREMA TUŽBU ZA SVOG ADMINA, A SADA SE ON OGLASIO: Sve je SUPROTNO od onog što je RIJALITI ZVEZDA REKLA!
Miksi, Foto: Youtube

au, ČOVEČE!

MILJANA SPREMA TUŽBU ZA SVOG ADMINA, A SADA SE ON OGLASIO: Sve je SUPROTNO od onog što je RIJALITI ZVEZDA REKLA!

Ovim povodom se oglasio i sam administrator, iznoseći potpuno drugačiju verziju događaja.

Objavljeno: 09:09h

Bivša učesnica "Zadruge" Miljana Kulić je nedavno najavila tužbu protiv administratora njene fan stranice, uz pomoć kog je započela i Jutjub karijeru, zbog, kako je navela, "zloupotrebe lika i dela", odnosno zbog uzimanja novca od reklama na profilu, bez njenog znanja i deljenja para sa njom.

Ovim povodom se oglasio i sam administrator, iznoseći potpuno drugačiju verziju događaja.

Miljana Kulić
foto: Printscreen Instagram/miljana_kulic_official

- Zdravo svima, želeo bih da se oglasim povodom čitave prašine koja se digla između odnosa mene i Miljane Kulić, te njene tužbe protiv mene. Imam potrebu da javno demantujem postojeću činjenicu da se "radi o zaradi". Na ovom profilu moja novčana zarada nema nikakve veze sa Miljanom, kao što se okolo priča i preti, već ima veze sa privatnim stvarima kojima ovde nije ni mesto ni vreme za podeliti - piše u saopštenju.

- Smatram da sam uradio dobru i plemenitu stvar kada sam izašao Miljani u susret i otvorio joj vrata platforme zvane Jutjub, kada sam joj napravio kanal i trudio se oko ideja i edita samih klipova koje ste do sada uspeli da vidite. Samo se nadam da će ona to u budućnosti iskoristiti na pametan način, pošto sam odlučio da više nemam udeo posla ni u toj sferi - zaključio je.

1 / 7 Foto: Youtube

Odgovorno tvrdim da za ove četiri godine koliko vodim svoj nalog, nikada nikome nisam uzeo novac, niti za reklame koje ste dosad uspeli da vidite na mom profilu. Apsolutno svako ko se ne slaže sa mojom tvrdnjom i ko smatra da sam lik i delo Miljane Kulić iskoristio samo u novčane svrhe od reklama i saradnji, neka crno na belo pošalje Miljani, da se jednom za svagda završi ova agonija - piše dalje u saopštenju, uz dodatak da u spornim video zapisima nikada nisu ponižavani članovi porodice Kulić.

Bonus video:

00:07

Espreso čestitke: Sanja Stojanović

(Espreso/blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.