ONA JE PROSTITUTKA?! Zadrugarka iznela UŽASNE DETALJE NA RAČUN RIJALITI CIMERKE: "J*bu se za 100 evra, imam folder"
Foto: Damir Dervišagić

šok

ONA JE PROSTITUTKA?! Zadrugarka iznela UŽASNE DETALJE NA RAČUN RIJALITI CIMERKE: "J*bu se za 100 evra, imam folder"

Ja sam bar rodila dete, a ko će njoj da napravi dete. Imam folder sa golim slikama u telefonu. Mima je najbolja kada se obuče - počela je da urla Viki.

Objavljeno:

Tokom sastanka na kom su zadrugari birali "najdvoličniju" osobu u Beloj kući, Viki Mitrović je iznela sav prljav veš o Sanji Grujić.

Naime, Viki tvrdi da ima dokaze da se Sanja bavi nastarijim zanatom, pa je u pušionici nastavila da iznosi šok detalje o poznatim ličnostima domaće estrade.

Sanja Grujić
foto: Instagram printscreen

- Kada izađe radiće za manje para, preko mene neće dobiti ništa što je mislila. Zbog čega ona mene spominje i uzima u obzir moje dete? Mala Milica nije znala preko koga je ušla u rijaliti - govorila je Viki.

- Ja sve kažem šta mislim. Nema koga ne znam od ovih ovde kur*etina do estradnih, one ispod šanka puše k**ac. Dok me ne diraju, ne interesuje me, one se j*bu za 100 evra. Ona bila plava, znam je ja dobro, ko su ti ljudi da mi pominju takve stvari, ona se farba u plavo, pa kada dođe u Srbiju vrati se u crno... Hajde da se napije jednom, pa da vidimo ko je Sanja! Plaši se da se ne obruka, a napolju pije. Jeste ona učila, ali te pare nije od toga dobila. Ja sam bar rodila dete, a ko će njoj da napravi dete. Imam folder sa golim slikama u telefonu. Mima je najbolja kada se obuče - počela je da urla Viki.

Bonus video:

06:42

Espreso Twitter: Nada Macura

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.