OVAKAV UŽITAK ĆE DALILA PAMTITI ZAUVEK: Prepustila se Caru u KREVETU, on joj pokazao SVOJE UMEĆE! (VIDEO)
Par, Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

AU KAKAV ŠOK!

OVAKAV UŽITAK ĆE DALILA PAMTITI ZAUVEK: Prepustila se Caru u KREVETU, on joj pokazao SVOJE UMEĆE! (VIDEO)

Njih dvoje su kao pravi ljubavni par završili u istom krevetu.

Objavljeno:

Tokom emisije Pitanja novinara, progovorili su o svom odnosu, gde je Car otkrio da je neće napustiti i da će biti sa njom do kraja. Iako mu je ona nešto kasnije zamerila detalje njegovog izlaganja, njih dvoje su kao pravi ljubavni par završili u istom krevetu.

1 / 7 Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

Filip je spremio krevet, a ona mu je ispunila želju da se više ne razdvajaju. Intrigantni par je razmenjivao nežnosti, ljubio se i grlio do ranih jutarnjih časova.

Filip Car je brže - bolje prigrlio Dalilu Dragojević, a onda je usledio pravi šok za zadrugare. On je počeo nju da gricka po uvetu i ljubi po vratu. Oni su totalno izgubili pojam o vreme, te bez kočnica razmenjivali nežnost!

Podsetimo, Dalila Dragojević u rijalitiju "Zadruga" prevarila je supruga Dejana sa kojim je bila pet godina u braku. Ona je započela vezu sa Filipom Carem, ali ju je on prevario čim se njegova bivša Maja Marinković pojavila na vratima Bele kuće.

Dragojevićka je preživela brojne nervne slomove, raskide, i pomirenja, razbijanje i more suza. Sada je progovorila o svom emotivnom stanju u emisiji "Magazin in", i tom prilikom nije mogla, a da ne zaplače.

- Eto, naišao je neko kog nisam prostudirala, nego sam se opet zaletela srcem i to sam ja. Preznojili su mu se dlanovi, to mi je rekao... - rekla je Dalila grcajući u suzama.

1 / 5 Foto: RTV Pink printscreen

Voditeljka Sanja Marinković pitala je Filipa Cara da li se kaje zbog veze sa Dalilom, on je potvrdno odgovorio.

- Kajem se - priznao je on, a Dalila je briznula u plač.

Bonus video:

00:14

Espreso čestitke: Milica Dugalić

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.