BAROVCI SE NE SMIRUJU! VEČERAS SLEDI LUDILO U BARU: Bilo je i SUZA! (VIDEO)
Foto: Kurir TV

ne propustite

BAROVCI SE NE SMIRUJU! VEČERAS SLEDI LUDILO U BARU: Bilo je i SUZA! (VIDEO)

Žurka pod maskama, suze ali i ljubavne zavrzlame

Objavljeno: 17:04h

Naši i vaši barovci se ne smiruju, a u večerašnjoj epizodi na Kurir televiziji nas očekuju suze, nezaboravna žurka, ali i nesrećne ljubavi.

U Baru je održana prva žurka pod maskama! Bar je bio pun, a učesnici su napravili atmosferu za pamćenje.

rijaliti Bar
foto: Kurir TV

Tu je bila i redovna gošća Bara atraktivna Dragana i čini se Damirova srodna duša. Otkako je počeo da viđa zgodnu Draganu čini se da je zaboravio Kseniju, ali sada je dobio neprijatne vesti.

Izgleda da žena koja ga je opčinila i skroz zavela odlazi u Ameriku! Kako će Damir to podneti i šta se desilo sa njima na žurki pogledajte u večerašnjoj epizodi od 22 časa na Kurir televiziji!

Čini se i da se Damirova bivša simpatija Ksenija malo zaigrala sa pogrešnim igračem. Izgleda da je kod Ivana ili seks ili ništa, te je usledila svađa među njima, a kako je protekla pogledajte večeras.

rijaliti Bar
foto: Kurir TV

Takođe biće i suza! Seksi tata Darko je u paklu, a pustio je i koju suzu, sve zbog jedne žene!

Odmah nakon pregleda dana, u 23 sata sledi i lajv uključenje u Bar i nova žurka na Kurir televiziji!

Dođite u Bar, upoznajte se s takmičarima i uživajte u atmosferi u Vlajkovićevoj 8!

Pozivamo sve da svrate i borave u "Baru" i sami se upoznaju sa takmičarima i uživaju u atmosferi u Vlajkovićevoj 8 24. decembra!

1 / 7 Foto: KURIR TELEVIZIJA

Pratite i Puls Bara koji vas čeka svakog radnog dana u 13:10 na Kurir televiziji, ukoliko propustite epizodu reprizu Puls Bara možete gledati u 22 časa.

BAR je pravi rijaliti, jer je zasnovan na baru koji stvarno postoji, sa stvarnim učesnicima, sa stvarnim gostima. Učesnici BAR rijalitija će morati da rade i da od zaređenog i žive - da plate komunalije, stan, i da kupe hranu. Osim njihove borbe za 30.000 evra, takmičari će morati da postave Bar na noge jer je to potpuno novo mesto u centru grada, u Vlajkovicevoj 8. Njih 15-oro imaju zadatak da razrade posao, da privuku goste, animiraju ih svojim nastupom i svojim pićima, kao i da od BAR-a naprave najpoznatiji i najposećeniji kafić u gradu.

00:40

VEČERAS KREĆE LUDILO U BARU! Žurka pod maskama, suze ali i ljubavne zavrzlame DAMIR PRONAŠAO SRODNU DUŠU

Zaprati BAR rijaliti na društvenim mrežama Instagram, Facebook i YouTube.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

00:46

Ivan ne štedi na rečima: ONA JE MOJA BUDUĆA DEVOJKA!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.