ALEKSA NASKAČE NA SVE ŠTO UĐE U BAR JER MU JE SLOMLJENO SRCE: Ovu devojku ludo VOLI već godinama, OVAKO izgleda!
Foto: Kurir TV

otkrivamo

ALEKSA NASKAČE NA SVE ŠTO UĐE U BAR JER MU JE SLOMLJENO SRCE: Ovu devojku ludo VOLI već godinama, OVAKO izgleda!

Izvor tvrdi i to da Aleksa često u privatnom životu priča o njoj, govori da je nije preboleo, te da je ona jedina u njenom srcu

Objavljeno:

Najaktivniji učesnik Bara u poslednjih par dana svakako je Aleksa Barudanov.

On ljubi gotovo sve što uđe u Bar, ne bira ni pol, ni vreme, ni mesto.

Poznat je po aferi sa Ksenijom, pa sa Dejanom, onda sa Markom, pa Sanjom da bi na kraju završio sa gošćom Bara.

Kako sam ističe sve bi dao da postane poznat, pa ga publika često negativno komentariše jer sve stvari radi na silu kako bi se pričalo i pisalo o njemu.

1 / 4 Foto: Kurir tv

Ipak, saznali smo da je Aleksa emotivno nestabilan jer je u njegovom srcu devojka sa kojom je raskinio ali koju još uvek voli.

Kako naš izvor govori, oni su bili zajedno dve godine i nakon raskida Aleksa se nije oporavio od nje.

Izvor tvrdi i to da Aleksa često u privatnom životu priča o njoj, govori da je nije preboleo, te da je ona jedina u njenom srcu.

Mi smo došli u posedu fotki na kojima je fatalna devojka, pa sami prosudite da li bolje izgleda o svih Aleksinih izbora:

1 / 3 Foto: Espreso

BAR je pravi rijaliti, jer je zasnovan na baru koji stvarno postoji, sa stvarnim učesnicima, sa stvarnim gostima. Učesnici BAR rijalitija će morati da rade i da od zaređenog i žive - da plate komunalije, stan, i da kupe hranu. Osim njihove borbe za 30.000 evra, takmičari će morati da postave Bar na noge jer je to potpuno novo mesto u centru grada, u Vlajkovicevoj 8. Njih 15-oro imaju zadatak da razrade posao, da privuku goste, animiraju ih svojim nastupom i svojim pićima, kao i da od BAR-a naprave najpoznatiji i najposećeniji kafić u gradu.

Zaprati BAR rijaliti na društvenim mrežama Instagram, Facebook i YouTube.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

00:08

Espreso čestitke: Tijana Milentijević

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.