KAO FURIJA ULETEO BESAN U BAR! Menadžer IZDAO NOVA PRAVILA, kazni kao pleve: Sanja NAJUGROŽENIJA!
Foto: Kurir tv printscreen

rijaliti bar

KAO FURIJA ULETEO BESAN U BAR! Menadžer IZDAO NOVA PRAVILA, kazni kao pleve: Sanja NAJUGROŽENIJA!

Barovci su se susreli sa novim nedaćama.

Objavljeno:
  • 25

Sada su tu u pitanju kazne koje slede za nepoštovanje pravila, ali i ograničenje koje će Sanju dovesti do ludila.

- Mahom više ne nosite maske, tako da sledećeg kojeg vidim oduzeće mu se 3.000 dinara od plate - rekao je Nenad.

- Svaki konobar koji ne bude hteo da se razduži i odradi svoju dužnost isto 3.000 dinara. Svi znate kako se kuca i vadi račun i na kraju smene vi ste dužni da se razdužite i predate svoje zaduženje vođi. Ako ne budete hteli to, vođa mi samo kaže i odbijamo od plate 3.000 dinara - rekao je Nenad.

Rijaliti Bar
foto: Kurir tv printscreen

- Nedostatak dnevnog izveštaja kase, kartice i manjek. Vođe vi ste mi direktno zaduženi da proverite svako zaduženje, svaki manjak će da se da se naplati od zajedničkog bakšiša i plus kazna za vas je 3.000 dinara - rekao je Bar menadžer.

- Zanemarivanje gostiju.Ono što sam ja primetio do sad je da odnesemo gostima prvu turu i posle toga se više ne pojavljujemo. Za to isto 3.000 dinara -rekao je Nenad.

- Svesno lomljenje inventara ili bilo čega biće kažnjeno 6.000 dinara - istakao je Nenad.

- Alkohol sam vam dozvolio i dalje ima po 2 pića. Ako neko u pretera konzumiranju alkohola 5.000 dinara - rekao je menadžer.

Rijaliti Bar
foto: Kurir tv printscreen

- Ja mogu da popijem, pola destilerije Rubin Kruševac kada je vinjak u pitanju, da me ne čačne. Kada mi nešto zabrane, druže udariće me jedna rakija u glavu. Treba uvesti kaznu ako neko pretera, ali nemoj ograničavati. Ja mogu da popijem flašu vinjaka lagano, mogu da popijem dva piva iz druge gajbe lagano i da spremim večeru - rekla je Sanja.

Rijaliti Bar, Sanja
foto: Kurir

BAR je pravi rijaliti, jer je zasnovan na baru koji stvarno postoji, sa stvarnim učesnicima, sa stvarnim gostima. Učesnici BAR rijalitija će morati da rade i da od zaređenog i žive - da plate komunalije, stan, i da kupe hranu. Osim njihove borbe za 30.000 evra, takmičari će morati da postave Bar na noge jer je to potpuno novo mesto u centru grada, u Vlajkovicevoj 8. Njih 15-oro imaju zadatak da razrade posao, da privuku goste, animiraju ih svojim nastupom i svojim pićima, kao i da od BAR-a naprave najpoznatiji i najposećeniji kafić u gradu.

1 / 10 Foto: KURIR TELEVIZIJA

Zaprati BAR rijaliti na društvenim mrežama Instagram, Facebook i YouTube.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

Pljušte kazne u Baru! Menadžer došao i saopštio barovcima loše vesti
02:14

Pljušte kazne u Baru! Menadžer došao i saopštio barovcima loše vesti

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...
counterImg

Espreso.co.rs


Adria media