FILIP CAR SAZNAO DA MU JE OTAC BOLESTAN: Apelovao za POMOĆ u programu UŽIVO!
Foto: Printscreen

au

FILIP CAR SAZNAO DA MU JE OTAC BOLESTAN: Apelovao za POMOĆ u programu UŽIVO!

- Veruj mi to je sad normalno - insunirao je Milošević

Objavljeno:

Zadruga je prostor u kome je ujedno lepo, ali i stresno boraviti deset meseci. Jedan od najtežih elemenata boravka u rijalitiju je činjenica da deset meseci takmičari ne znaju šta se događa sa njihovim najmilijima. Naravno, pošto je ovo ozbiljan i odgovoran rijaliti, zadrugarima se ipak daje obaveštenje o vrlo važnim informacijama. Izgleda da je sličan slučaj i bio i sa Filipom Carem koji je po svemu sudeći saznao da mu otac i baba imaju kovid.

- Milane moram ti oduzeti 10 minuta govora: Znam da to ne voliš, ali dozvoli mi. Sanjao sam da mi tata i baba imaju kornou, odnosno, da je tata već preležao a da mi baba sad ima, stoga ako je tako, molim moje dečke da se pobrinu za to - rekao je vrlo ozbiljno Car.

1 / 5 Foto: PRINTSCREEN/AMIDŽI ŠOU

- Veruj mi to je sad normalno - insunirao je Milošević.

- Stoga ja molim moje momke da se pobrinu za starog Kaponea. Ja njega mnogo volim i nadam se da me sada gleda. Moji snovi uvek budu istiniti i osećam da je to tako - rekao je Car.

- Takođe, molim moju majku, oca i sestru da me razumeju, da ja ma koliko da sam pogrešio sa nekom osobom ili ona sa mnom, ja sam se sa njima saživeo u kući. Održaću obećanje majci koje sam dao a to je da do kraja rijalitija neću ući ni sa kim u ljubavnu vezu - zaklučio je Car.

Gledaoci ovog klipa nisu poverovali da je Car zaista vidovit i pretpostavljaju u komentarima da Filip ima pouzdane informacije o stanju njegovih bližnjih.

"Imao poziv sa Brunom, juče je izlazio ujutro kao kod psihijatr a imao poziv." - stoiji u jednom komentaru.

Bonus video:

00:08

Espreso čestitke: Tijana Milentijević

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.