NAKON POMIRENJA DALILE I CARA OGLASILA SE MAJA MARINKOVIĆ: Poslala im je BRUTALNU poruku, sve se puši!
Foto: prentscreen/youtube/Zadruga Official

šok

NAKON POMIRENJA DALILE I CARA OGLASILA SE MAJA MARINKOVIĆ: Poslala im je BRUTALNU poruku, sve se puši!

Ubrzo nakon poljupca Dalile i Cara oglasio se David Dragojević, Dejanov brat, i uz fotografiju njihovog poljupca podelio pesmu i poručio: "A da te vidi babo"

Objavljeno:

Na iznenađenje mnogih, Dalila Dragojević i Filip Car posle svega, ponovo su se pomirili, a sada se tim povodom oglasila njegova bivša devojka Maja Marinković.

Dalila i Car su posle žurke razgovarali do ranih jutarnjih sati u pušionici, gde su pali i vreli poljupci, a Maja kaže da ovim šok-potezom nekadašnjih ljubavnika zapravo nije iznenađena.

- Već viđeno, ništa što se ponovo nije moglo očekivati. Ja im želim svu sreću, oni zaslužuju jedno drugo. Verujem da mu je i majka ponosna, ipak je ponovo osvetlao obraz Crkvenice - u svom stilu rekla je Maja za medije.

1 / 6 Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

Podsetimo, Dalila i Car su noć proveli zajedno u razgovoru dok je njen bivši suprug Dejan Dragojević završio u krevetu sa Aleksandrom Nikolić.

Ubrzo nakon poljupca Dalile i Cara oglasio se David Dragojević, Dejanov brat, i uz fotografiju njihovog poljupca podelio pesmu i poručio: "A da te vidi babo".

Dalila i Car su se sve vreme gledali posle višesatnog razgovora i smejali jedno drugom, a onda je u jednom momentu Filip poljubio Dalilu, i njih dvoje su ponovo uplovili u vezu.

Oboje su bili pripiti posle žurke koja se održala sinoć u Zadruzi, a sve vreme su se jednom drugom žalili, prepucavali se, a onda se i približili.

Bonus video:

00:08

Espreso čestitke: Tijana Milentijević

(Espreso / Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.