NECENZURISANU AKCIJU TADA JE GLEDALA CELA SRBIJA: Ksenija iz Bara bila u šemi sa Nikolom Lakićem!
Foto: Damir Dervišagić, Nemanja Nikolić

zaboravili ste!

NECENZURISANU AKCIJU TADA JE GLEDALA CELA SRBIJA: Ksenija iz Bara bila u šemi sa Nikolom Lakićem!

Ksenija Kranjec je nedavno postala učesnik rijaliti programa Bar koji se emituje na Kurir televiziji.

Objavljeno:

Atraktivna Ksenija je iz Slovenije i bivša je učesnica "Parova", i drugi je pobednik "Farme" u Sloveniji Jan Klobasa (23)!

Inače, atraktivna učesnica je u Sloveniji poznata po brojnim skandalima i tabloidnim naslovima, učešću u tamošnjem "Velikom bratu" 2015. godine, kao i po lezbo-aferi.

U Srbiji je učestvovala u "Parovima" 2017, kada je pobedila Dalila Dragojević, a malo ko zna da je tada uplovila u vezu sa Nikolom Lakićem.

U petoj sezoni rijalitija "Parovi" Nikola i Ksenija su uživali u ljubavi, a mnogi pamte njihov seks koji se vodi kao najduži u rijalitiju.

Nikola Lakić, Ksenija Kranjec
foto: Printscreen/Happy

Po ulasku Nikole u rijaliti on je odmah spopao Slovenku Kseniju Kranjec, koja se nije bunila.

Ubrzo je pao i seks, a njihova vrela akcija je trajala 45 minuta i to je najduži seks u istoriji Parova. Snimak tog čina produkcija je rešila da objavi na Jutjubu i to necenzurisan

Nikola se sada pravi da je ne poznaje i uopšte neće da je komentariše.

Ksenija Kranjec
foto: Printscreen

BAR je pravi rijaliti, jer je zasnovan na baru koji stvarno postoji, sa stvarnim učesnicima, sa stvarnim gostima. Učesnici BAR rijalitija će morati da rade i da od zaređenog i žive - da plate komunalije, stan, i da kupe hranu. Osim njihove borbe za 30.000 evra, takmičari će morati da postave Bar na noge jer je to potpuno novo mesto u centru grada, u Vlajkovicevoj 8. Njih 15-oro imaju zadatak da razrade posao, da privuku goste, animiraju ih svojim nastupom i svojim pićima, kao i da od BAR-a naprave najpoznatiji i najposećeniji kafić u gradu

Zaprati BAR rijaliti na društvenim mrežama Instagram, Facebook i YouTube.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

1 / 9 Foto: Kurir tv

Bonus video:

02:31

Misica razočarana u svoje bivše cimere, nije joj jasno ZAŠTO JE ISPALA IZ BARA

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.