AU! Dejan prešao u islam, promenio ime u Zijad, zbog Dalile napustio pravoslavlje, ali pravi šok TEK SLEDI!
Dejan Dragojevic, Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

ŠTA JE OVO?!

AU! Dejan prešao u islam, promenio ime u Zijad, zbog Dalile napustio pravoslavlje, ali pravi šok TEK SLEDI!

Dragojević je pre nekoliko godina prešao u islam

Objavljeno:

Odnos Dejana i Dalile Dragojević mesecima intrigira javnost, a tajne njihovog bračnog života počele su da isplivavaju na površinu.

Rijaliti plus došao je do ekskluzivnih saznanja i otkrio pravi razlog Dejanovog narušenog odnosa sa porodicom.

Prema rečina izvora, Dragojević je pre nekoliko godina prešao u islam i uzeo ime Zijad, zbog čega je prekinuo kontakt sa bratom i majkom.

Dalila Mujić
foto: Printscreen

- Selo u kojem žive Dalila i Dejan je vehabijsko, oni nisu pravi muslimani, to je sekta koje se pravi vernici stide. Tokom učešća u Parovima, Dalila se ponašala nedolično, obrukala ih je i zbog toga nije mogla da se vrati u selo jer su je meštani proterali - rekao nam je izvor, pa objasnio:

- Huso je tada rekao Dalili da ne sme da je primi u kuću dok selo ne odluči da li će joj oprostiti bludno ponašanje. Ona je nekoliko dana u neizvesnosti čekala odluku muškaraca koji su glavešine sela, a jednog dana po povratku iz džamije otac joj je saopštio da je seljani ne prihvataju u zajednicu - izvor je šokirao informacijama.

1 / 6 Foto: Printscreen

- Dalila je bila očajna. Nakon nekoliko meseci vratila se u rijaliti, upoznala je Dejana i shvatila da joj je on karta za povratak kući. Oni su se venčali, seljani su je sa mužem primili nazad u zajednicu i oprostili sve grehe jer je uspela da preobrati hrišćanina. Nakon svadbe, Dalila je Dejana ubedila da promeni veru. Kada je prihvatio islam, Dejan je uzeo muslimansko ime Zijad - objašnjavao je izvor.

- Dragojević nikada nije bio neki vernik. Međutim, njegova porodica nije odobravala to što je uradio. On je zbog toga prekinuo svaki kontakt sa njima i počeo da se pridržava vrlo zatucanog načina života.

- Svakodnevno je klanjao, nije jeo svinjetinu i pridržavao se svih običaja. I u Zadruzi je prikazano kako radi abdest, odnosno čišćenje pred molitvu. On je tada u umivaoniku prao noge i lice kako bi bio čist pred klanjanje Alahu - ispričao je izvor, i objasnio da je to glavni razlog Dejanove agonije.

- Dejan je sada uplašen. Njegova porodica godinama krije da je on prešao u muslimane. Dragojević je svestan da se neće vratiti u Šepak, a ne može ni u rodni grad doći kao Zijad.

- U njegovim zvaničnim dokumentima on je i dalje Dejan Dragojević, ali u muslimanskim knjigama ime mu je promenjeno. Trenutno se nalazi u nezavidnoj situaciji, rastrzan je između dve vere. Dalila je toga svesna i u nekoliko navrata mu je pripretila i rekla:

„Sećaš se onog Boga u kojeg si verovao, pošto sada ne veruješ ni u šta?“ Time mu je jasno dala do znanja da će progovoriti. Njegova porodica, pak, pokušava da ga vrati hrišćanstvu. Kada su bili u poseti tokom novogodišnjih praznika nudili su mu brojanicu, ali Dragojević je odbio - ispričao je izvor na kraju.

Dalilin stric hapšen zbog saradnje sa vehabijama

Prema rečima našeg izvora, Dalilin stric Nedžat završio je iza rešetaka jer je pomagao islamskom pokretu.

- Dalilin stric Nedžat dva puta je hapšen zbog pomaganja vehabijama. On je bio u zatvoru, a otac Huso propoveda njihova pravila, veru i običaje - rekao je izvor.

(Espreso/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.