NAKON ŠTO JE ALEKSA DIVLJAO U GEJ AFERI, OGLASIO SE NEKO NJEMU BLIZAK: Svi su ŠOKIRANI, evo šta je PORUČIO!
Foto: Printscreen

šok

NAKON ŠTO JE ALEKSA DIVLJAO U GEJ AFERI, OGLASIO SE NEKO NJEMU BLIZAK: Svi su ŠOKIRANI, evo šta je PORUČIO!

Zvanično oglašavanje Aleksinog administratora

Objavljeno: 12:25h
Lazar Stanušić

I dok cela Srbija čeka večerašnju epizodu Bara naš portal je stupio u kontakt sa dečkom koji vodi Instagram profil Alekse Barudanova, koji je otvorio dušu pa otkrio kako je reagovao na gej scene svog druga.

"Što se tiče poljubaca sa Markom, ŠOK, znam da Aleksa nije takav, i nikad se nije poljubio ni sa jednim muškarcem, ne znam šta mu se desilo, nisam mogao ni da pomislim da će se to desiti, al' dobro, šta sad. Nikada nije imao Afere sa muškarcima, a što se tiče Kristine i Dejane i tog odnosa od toga nema ništa, one su se samo zadesile, a što se Sanje tiče, rekao je pre nego što će ući da je baš top riba i da će biti sa njom kako ume i zna."

Podsećamo, večeras u 22h na Kurir televiziji biće emitovan pregled dana u okviru kojeg će se videti gej intimne scene Marka i Alekse.

1 / 5 Foto: Printscreen

Pozivamo sve da svrate i borave u "Baru" i sami se upoznaju sa takmičarima i uživaju u atmosferi u Vlajkovićevoj 8

Pratite i Puls Bara koji vas čeka svakog radnog dana u 13:10 na Kurir televiziji, ukoliko propustite epizodu reprizu Puls Bara možete gledati u 22 časa. BAR je pravi rijaliti, jer je zasnovan na baru koji stvarno postoji, sa stvarnim učesnicima, sa stvarnim gostima. Učesnici BAR rijalitija će morati da rade i da od zaređenog i žive - da plate komunalije, stan, i da kupe hranu. Osim njihove borbe za 30.000 evra, takmičari će morati da postave Bar na noge jer je to potpuno novo mesto u centru grada, u Vlajkovicevoj 8. Njih 15-oro imaju zadatak da razrade posao, da privuku goste, animiraju ih svojim nastupom i svojim pićima, kao i da od BAR-a naprave najpoznatiji i najposećeniji kafić u gradu.

Bonus video:

00:08

Espreso čestitke: Tijana Milentijević

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.