JAVILA SE MAJA SA KOSOVA! Evo šta se sve dešavalo sa BIVŠIM!
Foto: Printscreen/Instagram

AUUUU!

JAVILA SE MAJA SA KOSOVA! Evo šta se sve dešavalo sa BIVŠIM!

Čorba je bio prvi taj koji ju je kontaktirao

Objavljeno:

Rijaliti zvezda Maja Marinković rešila je da čitaocima Pink.rs otkrije sve pikanterije vezane za svoj odnos sa nekadašnjim partnerom Milanom Jankovićem Čorbom, sa kojim je bila u emotivnoj vezi u četvrtoj sezoni "Zadruge", a potom i u strastvenoj romansi.

Kako je priznala za Pink, Čorba je bio prvi taj koji ju je kontaktirao čim je pre desetak dana izašao iz pete sezone "Zadruge".

-Nakon Čorbinog izlaska iz "Zadruge", zvao me je da mi se izvini kada je video da su ga svi iz rijalitija izdali, a da sam ja uvek bila uz njega od početka do kraja i rekao mi je:"Ne znam da li da ti se zahvalim ili izvinim" (smeh). Tako je počela naša komunikacija, i onda me je zvao da se vidimo - priča Maja.

1 / 7 Foto: Printscreen Instagram/majaamarinkovic

Iako su svi ubeđeni da su obnovili romansu, ona i dalje tvrdi da su samo prijatelji... Bar za sada.

-Nismo u vezi, mi smo odlučili da budemo prijatelji. On je shvatio da sam mu ja ispala jedini pravi prijatelj iz rijalitija i da nikada nisam dala na njega.

Zanimljivo je da se Maja uvek vraćala Čorbi, i posle veze sa Janjušem, ali i veze sa Carom.

-Što se Cice tiče, to je posebna priča, ne bih upoređivala naš odnos sa mojim bivšim vezama. To je nebo i zemlja, mi smo prijatelji i ovako nam je odlično - zaključuje Marinkovićeva u razgovoru za Pink.rs.

Bonus video:

00:08

Espreso čestitke: Tijana Milentijević

(Espreso/Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.