DALILA IZVELA RITUAL NASRED DVORIŠTA U ZADRUZI: Učesnici dobacuju da je MORBIDNO, svi se setili IZJAVE njene MAJKE!
Foto: Printscreen

šok

DALILA IZVELA RITUAL NASRED DVORIŠTA U ZADRUZI: Učesnici dobacuju da je MORBIDNO, svi se setili IZJAVE njene MAJKE!

Rital je uzburkao društvene mreže

Objavljeno: 12:23h

Tokom prošle noći Dalila je u očaju i besu iznela u dvorište Bele kuće igračke koje su pripadale njoj i Dejanu.

Ona je počela da ih spaljuje i uništava dok su joj suze sve vreme lile niz lice.

Kada je to videla Matora odmah je dobacila da izgleda kao bolesnica i da je to što radi vrlo morbidno.

Dok je ona nastavila da pali stvari publika je na društvenim mrežama komentarisala kako to može biti magijski ritual.

1 / 3 Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

Magijska uloga vatre Vatra je često osnova u mnogim magijskim ritualima, naročito ako se oni odnose na uništavanje zla, uklanjanje blokada, ali i za započinjanje nečeg novog. To se obično manifestuje paljenjem slike osobe koje želimo da udaljimo iz svog života, njenih pisama ili papira na kojem je ispisano njeno ime. Tim činom se ne uništavaju, nego simbolično menjaju oblik i energija bića, stvari i pojava. Zbog toga postoji kremiranje, kada se pepeo pokojnika prosipa, pa na taj način energija opstaje. Sa druge strane, magijskim ritualima poznatijim kao ”bacanje u vatru” papira, odeće, biljaka stvaramo sinergiju koja nam pomaže u ispunjenju neke želje. Vatra takođe osvetljava tamu i transformiše energiju u svetlost i toplotu. Zato njena magija može da se koristi za inspiraciju, hrabrost ili da se podstaknu neke bitne, zaboravljene stvari u životu. Često izgovaramo molitvu dok palimo sveću ili prizivamo nekog ili nešto.

Takođe, monogi su se setili skorašnje izjave koju je dala Dalilina majka, a koja je kroz osmeh aludirala da će ona uraditi sve da se njih dvoje pomire do Nove godine kao što je to i bio slučaj, što su opet svi povezali sa činima.

I Vesna Rivas progovorila je o pozadini Dejanovog agresivnog ponašanja i otkrila da je na njega bačena crna magija.

Kako je bivša rijaliti učesnica objasnila, Dalila i njena majka Emina Mujić godinama vračaju Dejanu, koji je, ukoliko mu se vradžbine ne skinu, spreman da ubije i sebe i svoju bivšu ženu.

- Emina je tipična veštica, to govorim od trenutka kada sam je prvi put videla. Činjenica je da su i ona i Dalila pribegle korišćenju crne magije. Dejanovo sadašnje ponašanje posledica je višegodišnjih vradžbina koje su mu rađene. Čim krene da slabi dejstvo, Dejan se vraća u normalu, a tada Dalila počinje da vrišti, plače i divlja. Naivan narod misli da je njoj žao, a u stvari ona time manipuliše i vraća ga na svoje - rekla je najpre Vesna, koja tvrdi da pored Dalilinih vradžbina Dejan nosi porodično prokletstvo.

- Dejanov rodni kod je 966, on nosi porodično prokletstvo. Veoma je manipulativan i zbog toga je bio idealna žrtva Dalili i njenoj majci. Emina godinama ide kod jednog crnog maga koji je iz njenog rodnog mesta, Bugojna. Taj čovek živi na relaciji Tuzla - Sarajevo i invalid je. Dalila i njena majka sprovode stare obrede, takozvane sihire, to je teška vrsta magije - nije prestajala da šokira Vesna, koja tvrdi da je upravo zbog toga Dalila želela da se dokopa Dejanove krvave odeće.

1 / 3 Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

- Ukoliko mu se ne skine magija Dejan je u stanju da se ubije. Kada popije alkohol on ne može da se kontroliše i u naletima besa je opasan po sebe i okolinu. Ako mu se vradžbine ne skinu, ubiće i Dalilu i sebe. Mene najviše plaši da bi on prezupčio kada bi video snimak Dalilinog i Filipovog seksa i da bi tada bio sposoban da presudi prvo njoj, pa sebi - rekla je Vesna.

Vesna je otkrila da Dejan nije jedina žrtva Dalilinih vradžbina.

- Dalila baja Caru preko kose, stalno mu trlja teme u jednakim krugovima. On je veoma razuman dečko koji stalno govori da je svestan njene zlobe i toga da je Dalila loš čovek. Ta magija koju mu je bacila razlog je zbog kojeg joj se konstantno vraća - rekla je ona.

Koje je vaše mišljenje o svemu?

Bonus video:

00:08

Espreso čestitke: Tijana Milentijević

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.