HRVATICA ZABILA MISICI NOŽ U LEĐA, ZAVRŠILA U WC-U SA NJENIM DEČKOM: Ljubili se nasred BARA bez BLAMA! (FOTO)
Foto: Kurir TV

lažni prijatelj

HRVATICA ZABILA MISICI NOŽ U LEĐA, ZAVRŠILA U WC-U SA NJENIM DEČKOM: Ljubili se nasred BARA bez BLAMA! (FOTO)

Maja se ljubila sa striperom nasred bara

Objavljeno:

Maja Kovačević poslednjih dana potpuno je izgubila kompas i zamerila se velikom broju učesnika rijalitija "Bar".

Najpre je provocirala Kseniju Kranjec, sa kojom se potom i gađala lampama po stanu, da bi potom zabila nož u leđa Sofiji Uni Manić.

Maja Kovačević
foto: Kurir TV

Naime, misica je prepričavala cimerki kakve probleme ima sa svojim dečkom Ivanom Neškovićem i žalila se da im odnos nije dobar. Iako se pravila da je sluša i da joj je prijateljica, Maja je posle pred kamerama priznala da je uopšte nije slušala.

- Ona meni nešto priča, a ja je uopšte ne slušam - rekla je Maja, da bi ubrzo nakon toga naskočila na Ivana i sa njim se ljubila i dodirivala na sred šanka!

Ni to nije sve! Posle nekoliko sati, Maja i Ivan su završili zajedno u toaletu bara, gde su imali se*s.

Maja Kovačević
foto: Kurir TV

Kamera ih je uhvatila dok su iz istog izlazili. Dok se striper smejao i namigivao gledajući u kameru, Maja je nameštala pantalone.

Upravo tada je prišao i kamerman kako bi snimio Hrvaticu i Neškovića, ali je ona nasrnula na njega i udarila ga.

Da li će Maja snositi posledice zbog svog ponašanja i šta će Sofija Una reći kada vidi kadrove prijateljice i bivšeg dečka, saznaćete u večerašnjoj epizodi pregleda dana u 22.45 na Kurir televiziji!

1 / 3 Foto: Kurir TV

BAR je pravi rijaliti, jer je zasnovan na baru koji stvarno postoji, sa stvarnim učesnicima, sa stvarnim gostima. Učesnici BAR rijalitija će morati da rade i da od zaređenog i žive - da plate komunalije, stan, i da kupe hranu. Osim njihove borbe za 30.000 evra, takmičari će morati da postave Bar na noge jer je to potpuno novo mesto u centru grada, u Vlajkovicevoj 8. Njih 15-oro imaju zadatak da razrade posao, da privuku goste, animiraju ih svojim nastupom i svojim pićima, kao i da od BAR-a naprave najpoznatiji i najposećeniji kafić u gradu.

Maja Kovačević
foto: Kurir TV

Zaprati BAR rijaliti na društvenim mrežama Instagram, Facebook i YouTube.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

00:37

Barovci nikad iskreniji! Kristina i Ivan razgovaraju o njegovoj svađi sa Sofijom

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.