AJFONKA STIGLA U BAR! Ušetala sa najnovijom NAPRAVOM koja je proslavila, evo ko joj PRAVI DRUŠTVO! (FOTO)
Foto: Instagram

rijaliti bar!

AJFONKA STIGLA U BAR! Ušetala sa najnovijom NAPRAVOM koja je proslavila, evo ko joj PRAVI DRUŠTVO! (FOTO)

Rijaliti "Bar" pomera svakim danom sve granice!

Objavljeno: 12:52h

Rijaliti "Bar" sve je gledaniji kako vreme prolazi, a u popularni lokal u Vlajkovićevoj 8 svratio je i veliki broj javnih ličnosti.

Poslednja u nizu je Tijana Ajfon, koja je i sama želela da proveri da li je tačna informacija da barovci prave najbolju kafu, a ubrzo se uverila da je to istina.

Tijana Ajfon
foto: Kurir

Starleta je u lokal došla u društvu Ivana Gajića, voditelja emisije "Puls Bara" koja se emituje na Kurir televiziji svakog radnog dana od 13.10!

Čim su seli, Tijana se pohvalila Ivanu svojim najnovijim modelom telefona "ajfon" čija je cena oko 1.500 evra. Ona mu je objašnjavala koje performanse poseduje aparat po kojem je dobila nadimak, a najviše ju je oduševila kamera. Zato je napravila nekoliko selfija, a naš paparaco uslikao ih je dok su pozirali.

Tijana Ajfon
foto: Kurir

Inače, Tijana će biti gost u današnjoj emisiji "Puls Bara" u 13.10, gde će komentarisati odnose između barovaca. Pored nje, gosšća će biti i numerolog Gordana Dragišić.

Ivan Gajić, Rijaliti Bar
foto: kurir televizija

Pozivamo sve da svrate i borave u "Baru" i sami se upoznaju sa takmičarima i uživaju u atmosferi u Vlajkovićevoj 8 24. decembra!

BAR je pravi rijaliti, jer je zasnovan na baru koji stvarno postoji, sa stvarnim učesnicima, sa stvarnim gostima. Učesnici BAR rijalitija će morati da rade i da od zaređenog i žive - da plate komunalije, stan, i da kupe hranu. Osim njihove borbe za 30.000 evra, takmičari će morati da postave Bar na noge jer je to potpuno novo mesto u centru grada, u Vlajkovicevoj 8. Njih 15-oro imaju zadatak da razrade posao, da privuku goste, animiraju ih svojim nastupom i svojim pićima, kao i da od BAR-a naprave najpoznatiji i najposećeniji kafić u gradu.

Zaprati BAR rijaliti na društvenim mrežama Instagram, Facebook i YouTube.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

00:10

(18+) Davor izvadio budalu u programu uživo! Zaključao se sa Kristinom u kupatilu pa joj pokazao ponos

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.