Karić na sva usta hvali Frana Pujasa!
Stefan Karić, Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

prijatelji

Karić na sva usta hvali Frana Pujasa!

Evo šta mu je zamerio!

Objavljeno:

U toku je raspodela budžeta Stefana Karića. Nakon što je Matoroj dao veliki budžet, Stefan je 4.000 dinara namenio i Janjušu.

- Jakula, moj brat, kolega sa radija. Zaslužuje veliki budžet od mene, odnos nam nikad nije bio bolji, kao i tvoje učešće u rijalitiju. Znam da imaš dosta različito mišljenje o drugih, voleo bih da ga kažeš i ne razmišljaš o posledicama. Treba da pokažeš svoj stav. Samo želim da se aktiviraš, sve je top. Bio sam tvoj omiljeni, to mi znači. Živ bio ti i tvoja porodica - rekao je Stefan, pa dao sledeći veliki budžet Marku Đedoviću:

Stefan Karić
foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

- Bez obzira u kakvim smo situacijama bili prethodnih sezona, imali smo burno učestvovanje, imao sam bes u sebi koji je trajao. Ali mi smo top, nismo došli u situaciju da se vređamo. Ove godine smo i "kolege". O tvom učestvovanju mogu da kažem samo da si doktor svega ovoga. Poštujem sve što radiš i kao čoveka. Majke su nam rođene istog dana, isto se zovu, kerovi su nam se zvali isto, ima tu nečega - rekao je Stefan.

- Sledeći veliki budžet će dobiti Fran, zaslužio si ovo od mene. Čovek prekoputa sam spavao prošle sezone, selili se zajedno, isto i sada. Što se tiče tebe kao čoveka, jako si dobar. Tvoj izgled nema nikakve veze, urban si momak, 21. vek je. Emotivan si, dobar čovek i dobar prijatelj i jako dobar momak. Veran si, znam koliko ti nedostaje voljena osoba... Voleo bih da se aktiviraš malo. Inteligentan si momak, treba da kažeš svoj stav. Nadam se da si se malo "upalio" sad. Sve znaš, nema šta da ti pričam. Želim ti da ostaneš do kraja. Zamerio sam ti par puta neke momente kao prijatelj, situacija sa Matorom i glumcem, dotrčao si i rekao joj šta je glumac rekao. Nije trebalo to da preneseš. To ti jedino zameram. Sve ostalo, želim ti sve najbolje i tebi i tvojoj porodici - dodao je Karić.

- Razmišljao sam kome ću sledeći veliki budžet, Tara, nemoj tako da me gledaš. Ne mogu Krleta da preskočim, žao mi je što ne mogu Mateji, ali morate da razumete, Krle je moj brat ove sezone. Imamo mnogo zajedničkih tema, vezano za kokoške, oživećemo taj posao kad su u pitanju koke. Krle, žao mi je što se iznerviraš u nekim situacijama, treba da porazmisliš, da izračunaš šta ti neko kaže, neke stvari mogu i dobro da ti dođu. Treba da budeš zabavan kao što jesi. Da te nema, ne znam sa kim bih se nasmejao. Ovde si mi najbolji prijatelj posle najboljih prijatelja ovde. Drago mi je što sam te upoznao. Mislim da si kvalitetan momak, voleo bih da se i ti aktiviraš - govorio je Stefan.

Bonus video:

00:08

Espreso čestitke: Tijana Milentijević

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.