LUDILO U NOVOJ EPIZODI BARA: Dok Sanju obleće oko MISICE, u kafić joj je uletela BIVŠA! (VIDEO)
Sanja Jakšić, Foto: Kurir

Kurir Tv

LUDILO U NOVOJ EPIZODI BARA: Dok Sanju obleće oko MISICE, u kafić joj je uletela BIVŠA! (VIDEO)

Objavljeno:

U večerašnjoj epizodi rijalitija Bar pogledajte veliko iznenađenje koje je doživela Sanja Jakšić.

Naime, u Bar je banula njena bivša devojka. Stigla je na piće, ali i u goste svojoj bivšoj ljubavi. Sanja je u odličnim odnosima sa svojom bivšom devojkom, koja joj inače, kako saznajemo, vodi Instagram stranicu.

Kako je prošao susret možete da pogledate večeras od 20.45 na Kurir televiziji.

Pozivamo sve da svrate i borave u "Baru" i sami se upoznaju sa takmičarima i uživaju u atmosferi u Vlajkovićevoj 8 24. decembra!

“BAR je pravi rijaliti, jer je zasnovan na baru koji stvarno postoji, sa stvarnim učesnicima, sa stvarnim gostima. Učesnici BAR rijalitija će morati da rade i da od zaređenog i žive - da plate komunalije, stan, i da kupe hranu. Osim njihove borbe za 30.000 evra, takmičari će morati da postave Bar na noge jer je to potpuno novo mesto u centru grada, u Vlajkovicevoj 8. Njih 15-oro imaju zadatak da razrade posao, da privuku goste, animiraju ih svojim nastupom i svojim pićima, kao i da od BAR-a naprave najpoznatiji i najposećeniji kafić u gradu.”

Zaprati BAR rijaliti na društvenim mrežama Instagram, Facebook i YouTube.

Kurir.rs Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

00:12

VEČERAS SE BIRA VOĐA! Jedan takmičar ne želi tu ulogu, a malo vremena imaju za dogovor!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.