LJUBITELJKA KOREKCIJA DALA 15.000 EVRA ZA OVE PROMENE NA LICU I TELU: Na njen IZGLED mnogi neće ostati IMUNI!
Ksenija Kranjec, Foto: Printscreen

OPA BATO!

LJUBITELJKA KOREKCIJA DALA 15.000 EVRA ZA OVE PROMENE NA LICU I TELU: Na njen IZGLED mnogi neće ostati IMUNI!

Nije nikad krila!

Objavljeno:

Atraktivnu Slovenku Kseniju Kranjec, koja je nedavno ušla u pravi rijaliti Bar, smatraju najzgovnijom takmičarkom rijalitija. Ksenija, koja je već prekaljeni rijaliti učesnik, budući da je u Sloveniji učestvovala u Velikom bratu, a u Srbiji je bila u Parovima, nikada nije krila da je imala estetske korekcije.

Koliko vremena i novca troši na svoj izgled nikad nije krila i javno je govorila.

Ksenija nikada nije krila da je oduvek bila nezadovoljna svojim grudima. Kao veoma mlada prvi zahvat je obavila u Daruvaru, u Hrvatskoj, gradu udaljenom 300 kilometara od njenog rodnog Slovenj Gradeca.

1 / 7 Foto: Printscreen

"Nosila sam najmanju korpu grudnjaka, a uvek sam želela bujnije grudi", rekla je Ksenija jednom prilikom za slovenačke medije, a za zahvat, kojim je broj grudnjaka povećan na 85 B ili C i to je platila 3.500 evra.

"Sama sam zaradila novac za operaciju, vredno sam radila nekoliko godina i zaista sam srećna što sam uspela", rekla je Ksenija, koja se ranije bavila sportskim klađenjem u Austriji.

Ksenija, koja je tada imala 21 godinu. Posle te operacije želela je da na sebi ispravi još neke detalje.

"Pre svega, želela bih da popravim zube. Želim lep osmeh i već sam počela da ispunjavam svoju želju“, rekla je pre nekoliko godina Ksenija, koja je odlulila da sredi zube (nosila je protezu, koja košta 1.500 evra, i beljenje 1.000 evra) a i da operiše nos.

Pošto je mnoge zanimalo šta je sve sredila na sebi, Kesnija je na društvenoj mreži odlučila da pratiocima otkrije sve svoje izmene i to samo na licu.

Pa je tako objavila fotografiju gde je obeležila sve korekcije - obrve, brada, jagodine, nos kapci...

"Da se ne sikirate mnogo koliko sam imala operacija... Mnogo...", napisala je Ksenija pre tri godine na Fejsbuku.

Atraktivna Slovenka svakodnevno vodi računa o svom izgledu, dosta vremena provodi po kozmetičkim i frizerskim salonima.

Do dva puta nedeljno ide kod frizera, redovno neguje nokte, kao i trepavice. .

"Već duže vreme koristim sistem za nadogradnju trepavica", rekla je Ksenija i dodala da ponekad nadogradi kosu. A prati i šta je u trendu, pa je čak uradila i napravila talasaste obrve, kad je to bilo u modi.

Koliko je dala na operacije - 15.000 € za uzgled?

Operacija gornjih i donjih kapaka do 2.400 €

Operacija nosa do 5.000 €

Uvećanje usana po kubiku je oko 300 €

Korekcija brade do 1.500 €

Korekcija jagodica prirodnim masnim tkivom 500-1.000€

Uvećanje grudi, zavisno od toga da li je sa okruglim implatima ili anatomskim implantima 2000-6000 €,ona je svoje platila 3.500 €.

Ksenija, Rijaliti bar, Luka
foto: Kurir televizija

BAR je pravi rijaliti, jer je zasnovan na baru koji stvarno postoji, sa stvarnim učesnicima, sa stvarnim gostima. Učesnici BAR rijalitija će morati da rade i da od zaređenog i žive - da plate komunalije, stan, i da kupe hranu. Osim njihove borbe za 30.000 evra, takmičari će morati da postave Bar na noge jer je to potpuno novo mesto u centru grada, u Vlajkovicevoj 8. Njih 15. imaju zadatak da razrade posao, da privuku goste, animiraju ih svojim nastupom i svojim pićima, kao i da od BAR-a naprave najpoznatiji i najposećeniji kafić u gradu.

Zaprati BAR rijaliti na društvenim mrežama Instagram, Facebook i YouTube.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

03:36

ESPRESO TVITER: Maja Marinković

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.