"GREBALA NA VRATA, BILA INTIMNA SA NJIM!" Vesna Rivas RASKRINKALA Kseniju, OTKRIVENI SKANDALOZNI DETALJI!
Vesna, Foto: Kurir tv printscreen

"GREBALA NA VRATA, BILA INTIMNA SA NJIM!" Vesna Rivas RASKRINKALA Kseniju, OTKRIVENI SKANDALOZNI DETALJI!

Vesna je istakla i da je rijaliti prava borba vukova, te da je neophodno biti opasan.

Objavljeno: 12:48h

Pevačica i numerlog Vesna Rivas istakala je da se sa Slovenkom Ksenijom Kranjec našla u jedno rijalitiju i kako kaže, lepa i atraktivna Ksenija htela je odmah da pobegne iz njega.

- Jedva čekam da vidim kako će se ona snaći. Ona je izuzetno jak lik, ali ona je prva bila koja je htela da zapali glavom bez obzira. Prva je grebala na vrata u govorila kako ne kapira pravila. Posle se adaptirala, i svašta je preživela i mislim da je odličan lik za Bar - kaže Rivas.

U emisji Kontrashow gosti Jelene Nikolić su Milica Radovanović, koja je dobila otkaz i ispala iz daljeg takmičenja u Rijalitiju BAR, Vesna Rivas i pevačica Lena Kovačević.

1 / 4 Foto: Kurir tv printscreen

Ksenija Kranjec u Sloveniji je poznata po brojnim skandalima i tabloidnim naslovima, učešću u tamošnjem "Velikom bratu" 2015. godine, kao i po lezbo-aferi.

U Srbiji je učestvovala u "Parovima" 2017, kada je pobedila Dalila Dragojević.

Ksenija je tada uplovila u vezu s Nikolom Lakićem i javno s njim vodila ljubav. Poznata je i po histeričnim ispadima, svađama, kao i po tome da voli da popije, zbog čega se jednom prilikom potukla s Jelenom Krunić. Na žurkama u rijalitiju je uvek bila vrlo slobodna i provokativna, a sebe opisuje kao druželjubivu i otvorenu devojku.

Ipak, kaže da ne voli žene i da se u njihovom prisustvu oseća ugroženo.

Iste godine Kranjecova je učestvovala u "Farmi" iz koje je pobela i nikada se nije vratila.

Pozivamo sve da svrate i borave u "Baru" i sami se upoznaju sa takmičarima i uživaju u atmosferi u Vlajkovićevoj 8 24. decembra!

BAR je pravi rijaliti, jer je zasnovan na baru koji stvarno postoji, sa stvarnim učesnicima, sa stvarnim gostima. Učesnici BAR rijalitija će morati da rade i da od zaređenog i žive - da plate komunalije, stan, i da kupe hranu. Osim njihove borbe za 30.000 evra, takmičari će morati da postave Bar na noge jer je to potpuno novo mesto u centru grada, u Vlajkovicevoj 8. Njih 15-oro imaju zadatak da razrade posao, da privuku goste, animiraju ih svojim nastupom i svojim pićima, kao i da od BAR-a naprave najpoznatiji i najposećeniji kafić u gradu

Zaprati BAR rijaliti na društvenim mrežama Instagram, Facebook i YouTube.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

05:32

Vesna Rivas nikad emotivnije o teškim trenucima: Majku sam 2 puta vraćala iz KLINIČKE SMRTI

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.