ŠOKIRALA JE PUBLIKU SVOJIM SKANDALOZNIM PONAŠANJEM: Da li je Ivana DOBRA ili LOŠA? (ANKETA)
Ivana, Foto: Kurir Tv

Glasajte

ŠOKIRALA JE PUBLIKU SVOJIM SKANDALOZNIM PONAŠANJEM: Da li je Ivana DOBRA ili LOŠA? (ANKETA)

Publika glasa!

Objavljeno: 13:27h

Najkontroverznija učesnica rijalitija "Bar" od samog starta definitivno je Ivana Vranić Rudić, a njeni postupci ne prestaju da šokiraju publiku.

1 / 6 Foto: Kurir televizija

Ona važi za jednu od učesnica koja "nema dlake na jeziku"i spremna je da odgovori svakom ako joj nešto ne odgovara, a zbog toga je i ulazila u konflikte sa cimerima.

Svađa sa Majom, Ivanom, Zoranom su dokaz da ima kratak fitilj. Za sebe je rekla da je dobra osoba, a nas zanima šta vi mislite:

"BAR" je pravi rijaliti, jer je zasnovan na baru koji stvarno postoji, sa stvarnim ucčsnicima, sa stvarnim gostima. Učesnici rijalitija "Bar" će morati da rade i da od zarađenog i žive - da plate komunalije, stan i da kupe hranu. Osim njihove borbe za 30.000 evra, takmičari će morati da postave "Bar" na noge, jer je to potpuno novo mesto u centru grada, u Vlajkovićevoj 8. Njih 15-oro imaju zadatak da razrade posao, da privuku goste, animiraju ih svojim nastupom i svojim pićima, kao i da od "Bara" naprave najpoznatiji i najposećeniji kafić u gradu.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

06:07

MAJA U ESPRESO MODNOJ POLICIJI NIKADA BRUTALNIJA! Patosirala Filipa i Janjuša, Marijanu Zonjić UKOPALA! Kakav HAOS

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.