HIT NA INTERNETU: LOŠMI PANDA IMITIRA RIJALITI UČESNICU, snimak se deli MUNJEVITOM BRZINOM! (VIDEO)
Lošmi, Foto: Printscreen Instagram/loshmipanda

SMEHOTRES!

HIT NA INTERNETU: LOŠMI PANDA IMITIRA RIJALITI UČESNICU, snimak se deli MUNJEVITOM BRZINOM! (VIDEO)

Suze od smeha kreću!

Objavljeno:

Na Kurir televiziji nedavno je počelo emitovanje rijalitija "Bar", a neke drame iz rijalitija već su viralne.

Poznati influenser i jutjuberLošmi Panda imitacijom bajkerke Ivane Vranić Rudić iz Subotice, zapalio je društvene mreže.

Naime, Lošmi je iskarikirao izjave svoje sugrađanke, i oduševio sve na Instagramu:

- Ja kao učesnica rijalitija Bar imam da izjavim da ste ga svi naj*bali večeras, svima ću vam se usrati u krevet večeras jer me gledate kao retarda. Šta se ti plava bečiš sa sisama, hoćeš da ih zavežem u čvor. Hoćete da vas gađam kriglom, ja nisam normalna, nisam čitava, ja sam došla da budem poznata, bude li me neko pogledao neko preko oka, ukenjaću vam se u krevet - govorio je Lošmi.

1 / 6 Foto: Printscreen Instagram/loshmipanda

Podsetimo, BAR je pravi rijaliti, jer je zasnovan na baru koji stvarno postoji, sa stvarnim učesnicima, sa stvarnim gostima. Učesnici BAR rijalitija će morati da rade i da od zaređenog i žive - da plate komunalije, stan, i da kupe hranu. Osim njihove borbe za 30.000 evra, takmičari će morati da postave Bar na noge jer je to potpuno novo mesto u centru grada, u Vlajkovicevoj 8. Njih 15-oro imaju zadatak da razrade posao, da privuku goste, animiraju ih svojim nastupom i svojim pićima, kao i da od BAR-a naprave najpoznatiji i najposećeniji kafić u gradu.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

26:10

MENSUR I JA SMO SE LEČILI OD ZAVISNOSTI! Mina za Espreso PRVI PUT iznela ISTINU o ocu i kako se okoristila o Šaka!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.